Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-03-2004, 15:38   #1
zuczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 03 2004

Domyślny Wkręty...

Czy spotkaliście kiedyś ludzi którzy chcieli was zrobić w balona. Ja wiele razy opowiem dwie najlepsze historie (moim zdaniem).
1.Stoje na rynku i prubuje kupić mace podchodzi do mnie koleś i mówi że może mi coś sklonować. Prowadzi mnie w ustronne miejsce i mówi żebym położył coś do sklonowania (oczywiście wiem że coś takiego jest niemożliwe) więc wyciągam pałke o na to co tak słabo, ja mówie żeby pokazał na tym wtedy on mówi żebym powiedział fds i wcisnął Ctrl + L (chyba wszyscy wiedzą co to za skrót).
2.Znowu sytuacja dzieje się na rynku, czytam co kto ma na sprzedanie patrze a tu koleś chce sprzedać mini fire sword .
zuczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-03-2004, 16:01   #2
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

Takie rzeczy sa nagminne.

Np. w handlu sprzedaja BP HMMow, a HMMom zostalo po jednym strzale; mysla ze przy trade ktos machinalnie wciska accept i daja cos innego do strade'owania, do tego np. proponuja hunty na cos silnego, tak zebysmy padli, moznaby wymieniac wiele i tak jedyne co mozna z tym zrobic, to uwazac i nie ufac takim n00bom
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2004, 16:45   #3
qba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

heh ja sobie dosc niedawno zrobilem postac pomocna i oczywiscie po paru minutach gry chce qpic mace i inne takie. dre sie buy mace i jakis typ do mnie odpisuje ze sprzeda mi za 40 ale mowi zebym poczekal, po chwili przychodzi ja daje na trade 40gp a on.....dead rat;/ sie go spytalem gdzie jest mace a on w srodq;/;/ mogliby coś nowego wymyślec a nie "jest w srodq","chcesz qpic life fluid (albo zielony albo krew)", "kopy item" i jeszcze jakies badziewiaste metody;/
qba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2004, 17:03   #4
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny hehe

To ja opowiem moja historie z wczoraj.
Podchodzi do mnie Polak na 2X lvl knight i sie pyta czy chce kupic brighta. Po czy pokazuje mi go na trade.

J: ile chcesz?
O: 45k
J: Nie mam tyle
O: a ile masz?
J: okolo 15k
O: ok
I tu mi zaczelo smierdziec
Ale poszedlem z nim do skrytki
O:Ale ja mam trade zjebany wiec daj mi kase a ja dam ci sword
J: NIe to ty mi daj sword a ja ci dam kase

Big LOL. Potem jeszcze chwile mnie namawial tekstami w stylu: masz wyzszy lvl i w gildii jestes bedziesz mogl mnie zabic itp. itd.
Kazalem mu spadac. Co za leszcz.

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2004, 18:28   #5
Acid Drink
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2004

Domyślny

mine to najbardziej zalamuja ludzie kturzy prubuja ze mna chandlowac na odleglosc, a przeciez zawsze jak cos kupuje badz sprzedaje to pisze nazwe miejscowosci, przwaznie carlin
a oni tylko chyba poluja na ludzi kturzy pisza ze sa daleko od nich, a najgorsze jest to ze jest ich tak wielu ze niesposob WYTEPIC
a ich cwaniactwo niezna granic :
che kupic k legs a on mowi ze na parcel, wiec ja sie zgadzam tylko podwarunkiem ze on pierwszy to on na to zebym przeslal mu polowe kasy bo on polowy spodnii niemoze - totalnie wkurzajace, czlowiek ma chwilowa satysfakcje ze dokonal dobrej trenzakcjii a tu noob

A raz trafilem nawet na takigo kolesia co mowil ze zna na zywo Raistlin Mejere II, i oboje sa z Rosjii, a Raistlin Mejere II na swojej stronie pisze ze jest polakiem.

WYTEPMY WSZYSTKICH NOOBOW
Acid Drink jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2004, 22:51   #6
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Mnie najbardziej utkwiły 2 takie rzeczy(obie na rooku):
1) Chciałem kupić katane i jakaś panienka na 3lv mówi że sprzeda. Zaprowadzila mnie pod biblioteke i chciała zebym dał kase to ona da katane. Powiedziałem żeby pokazała mi ją najpierw i stanołem przy tych stanowiskch a ona powiedziała żebym pokazał kase. Więc Położyłem 300gp na ladzie a ona zażuciła na to rózne śmiecie żebym nie mógł zabrać kasy. Próbowałem je spozrzucać ale natychmiast wrzucała je spowrotem więc sie wkurzylem i wziołem to wszystko do plecaka, a ona się wkurzyła i powiedziała że mnnie na mainie zabije
2)Walczyłemm z trolami i przyszedł jakiś koleś. Powiedziałem"Mine"ale on nic. Pow szystkim powiedziałem do niego "fucker" na co on powiedział że mnie na mainie zabije. Ja zniego zlewam na co on napisał żebym się głupio nie śmiał bo już jestem na czarnje liście, a tak wogóle to on Jest GM-em,

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania