|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?
![]() |
![]() Dlaczego nauczyciele nas nie lubiła i gnębią nas bez powodu a jak maja to nas gnoja tak że nie wiemy co się dzieje i sikamy w pory.
Takim ludziom nic nie da rady zrobić, ponieważ oni wszyscy się razem trzymają i bronią. Normalnie jak patrzę na ich wredne wścibskie twarze które szukają tylko pretekstu by nas udupić to mam ochote za***ać… głową w mur krzycząc KUR… Oczywiście są wyjątki, ale tak rzadko, że…. Czy nie uważacie ze trzeba w końcu powiedzieć przemocy stop?! MUSIMY COS Z TYM ZROBIC !! Mojego kolegę ostatnio podrywał nauczyciel przecież to chore!! a on na to nic ponieważ chce mieć szóstkę z matmy!! A jedna nauczycielka ma zeza i nie wiedziałem, do kogo mówi a mówiła do mnie i nie zwróciłem na nią uwagi, kiedy wyciągałem długopis z plecaka i dostałem pale Znowu inny nauczyciel na korytarzu pobił mi kolegę przy wszystkich Czyż to nie chamstwo? Niektórzy nauczyciele nie powinni nigdy brać się za zawód nauczania młodzieży, ponieważ nie mają do tego predyspozycji … Ale niestety większość goniła za chlebem i teraz mamy tego wyniki, pobići uczniowie ludzie, którzy niesłusznie siedzieli, bo nauczyciel nie zjadł śniadania i dostał ku… MUSIMY COS Z TYM ZROBIC!! Wiem, że większość forumczyków na tibi.pl to uczniowie i chciałbym od was usłyszeć czy to ja akurat trafiłem na taka szkołę dziwna czy to tak wszędzie? Bo jeśli się okaże że wiekszośc ma te same problemy to oznacza że to jakaś mass PaToLogia.. __________________________________________________ ____________ mieszkam we Wrocławiu a chodze do szkoły na Młodych Techników <Szczepin> Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 17-05-2005 o 20:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Wiesz co ? Tylko po co to komu ? Wedlug mnie ten temat jest bez sensu. Poniewaz kazdy ma wrazenie o kazdym nauczycielu inaczej. Nie widze sensu takiegio tematu na tym forum...Przykro mi. Poaztym u mnie w szkole niema takich przypadków..może trafiles na taką szkolę ?
Ostatnio edytowany przez TiTuS - 17-05-2005 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Zanim pójdziesz na studia, to zmień kategorie myślenia, bo długo to ty tam nie pobędziesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() u mnie w szkole nauczyciele sa w porzadku, pomoga podpowiedza - no oprocz chemiczki bo ona chetnie by nas udupila ale pod koniec roku wystawia wysokie oceny, wiec nie ma co sie martwic
![]() a co do pobic i podrywania itp. w mojej podstawowce (gimnazjum tez tam jest ale marne) jak jakis nauczyciel probuje kogos uderzyc to wszyscy go leja. Wiec to nauczyciele sie boja. ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() U mnie w szkole mam spoko nauczycieli poza anglistką (lepiej przemilczeć tego babsztyla)... Nie wiem, może tak trafiłeś, ale bicie uczniów to czysta patologia, więc zamiast sikać w baty można o tym powiadomić kogoś? Policja? Rodzice?
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-05-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ~omg... przeciez jeśli pobiła ci kolege przy wszystkich to KICK ale to porządny KICK do pierdla... x/ Podobno chodze do najgorszego gimnazjum w Krk ale zaden nauczyciel jeszcze nie obił ucznia, a szczegolnie mnie... [wazyl by sie x)] Poprostu zmien szkole albo skorzystaj z mojego poradnika na zabijanie:
Art #1532: Wydłubać flaki kluczem do skrzynki pocztowej... xD |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up up
czysta fikcja to policja -.- niestety, takie akcje nie wypala. Ktos sie dowie (moze ktos to nakreci i umiesci w necie plx) to wtedy wszyscy zaczna sie napalac jakby to bylo cos nowego. Ja naprawde wiele razy moglbym cos nagrac i to by bylo na kilka odcinkow "Pod Napieciem" i 4 tygodnie rozglosu i wielki come back meczenia nauczycieli/uczniow (zalezy w jakiej szkole)
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Do autora:
Z jednej strony masz racje, ale z drugiej jest inaczej. Wyobraź sobie siebie na ich miejscu, od 20 lat uczysz rozwrzeszczanych bachorów, ktore w 50% maja ciebie w dupie i nie zwracaja uwagi na to, ze ty ich probujesz czegos nauczyc. Czasami komus puszcza nerwy i to jest raczej sporadyczne, nauczyciele juz sobie wyrobili techniki, nie tak to inaczej, czyli nie dasz mu w morde, ale mozesz go udupic na jeszcze jeden rok. Dla nich to znowu nie jest taki problem wrypac komus jedna czy dziesiec pał do dziennika. I teraz po wcieleniu sie w nauczyciela powiedz (napisz) czy to co napisales ma sens.
Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 17-05-2005 o 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() To weście sie w grupe i bądzcie poprostu tacy jak ten nauczyciel.....w końcu nauczycielowi się znudzi.......wiem to z własnego doświadczenia
![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
Może u Ciebie w szkole jest całkowite bezprawie... Nie u mnie, może i nie przepadam za policją, ale czasami sie przydaje.. xD |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @autor tematu
A ksiądz cie nie gwałci za kościołem? A ekspedientka z sklepu osiedlowego napewno codziennie bezprawine zbiera od ciebie kase. Matka bije bo ci obiad nie smakował. Jesteś przeczulony albo głupi ![]() W ciągu tych kilku lat mojej nauki, żaden nauczyciel mnie nie zbił, a jeżeli ciebie lub twojego kumpla zbił to musiał mieć wyraźny powód
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gum3z
Oj nie nie u mnie w szkole jest wszystko na poziomie żadnego bezprawia..... Tylko jeśli dyrektorka nic nie umie lub nie chce zrobić to niestety nic innego nam nie pozostaje........
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ja myślałem ze szkoly w Polsce są na owym poziomie. Może dlatego że chodze do "Szkoły z klasą" [dla nie wiedzących co to: tytuł nadawany szkołom, pod wzlędem poziomu] Może nauczyciele nie są wspaniali ale przynajmnie sa wyrozumieli i umieja porozmawiac z uczniem a nie bic bo po mordzie na przerwie bo odpyskowal...
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Niewiesz jak jest to się nie odzywaj .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
..."To my Polacy"... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Jedlicze City
![]() ![]() |
![]() w gimku i podstawówce jest jeszcze luz... na ogól... takie przypadki zdazają sie jeszcze zadko...
w szkole średniej to sie dopiero dzieje, szczególnie w mojej okolicy słysze jacy to są nauczyciele... a wy kogo wolicie: twardego, s****iałego, zgryźliwego nauczyciela co wszyscy sie go boją by nie podpaść (pozdrawiam pana Romana K. ![]() czy zamkniętą w sobie cichutką nauczycielke nie radzącą sobie z klasą, pozwalającą na rozpierdoowy podczas lekcji, która nie umie nawet podnieść głosu???? bo ja już osobiście wole tę pierwszą opcje, nie lubie chastwa na lekcjach, szczególnie ze strony innych uczniow, jak przeszkadzają innym... chociaz czasem potrafią nieźle dać w kość...
TaNiE wIn0 jEsT d0BrE b0 JeSt DoBrE i TaNiE Ostatnio edytowany przez dij_buhh - 17-05-2005 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Wspołczuje autorowi bo u mnie w budzie to dopiero sajgon ^^! Siedzimy se na reli oczywiscie olewamy ksiedza bo po co go sluchac wkoncu sie ksiadz wkuzyl strzelil kumpla w lep bo gadal. Ostro mu przy***al.... Ten koles siedzal obok mnie... Wstaje do ksiedza (a kumpel placze z bolo) pytam sie co ksiodz wyprawia? A on a co ty tesz chcesz dostac? Mowilem mu ze jest debilem i ze on powinien dostac w ryj.. On mi od bezczelow to go olalem... Na przerwie poszlimy do wychowawczyni sprzedalsimy ****a bo co moglismy zrobic mial ostry przypal mogli go wywalic... Sa u mnie w budzie klienci co tluko ochorniarza krzeslem... Albo zucajo doniczki z okna w ludzi... Powalajo mnie scenki jak idze ziomek ze szlugiem idze nauczyciel (poza szkolo) a oni se normalnie dzien dobry mowio...jak by nigdy nic. Tak bylo teraz juz raczej male zmany ochroniarza zmienili na mlodszego zalozyli w calej szkole MONITORING!! Powalajoce guwno mozna robic naszczescie klopy nie maja kamer bo sie odesrac nie dadzo
![]()