Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-05-2005, 20:00   #1
Noob Polski
Użytkownik Forum

Noob Polski's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?

Noob Polski ma numer GG A co to jest?
Domyślny SzkoŁa

Dlaczego nauczyciele nas nie lubiła i gnębią nas bez powodu a jak maja to nas gnoja tak że nie wiemy co się dzieje i sikamy w pory.

Takim ludziom nic nie da rady zrobić, ponieważ oni wszyscy się razem trzymają i bronią.
Normalnie jak patrzę na ich wredne wścibskie twarze które szukają tylko pretekstu by nas udupić to mam ochote za***ać… głową w mur krzycząc KUR…
Oczywiście są wyjątki, ale tak rzadko, że….
Czy nie uważacie ze trzeba w końcu powiedzieć przemocy stop?!
MUSIMY COS Z TYM ZROBIC !!
Mojego kolegę ostatnio podrywał nauczyciel przecież to chore!!
a on na to nic ponieważ chce mieć szóstkę z matmy!!
A jedna nauczycielka ma zeza i nie wiedziałem, do kogo mówi a mówiła do mnie i nie zwróciłem na nią uwagi, kiedy wyciągałem długopis z plecaka i dostałem pale
Znowu inny nauczyciel na korytarzu pobił mi kolegę przy wszystkich
Czyż to nie chamstwo?
Niektórzy nauczyciele nie powinni nigdy brać się za zawód nauczania młodzieży, ponieważ nie mają do tego predyspozycji …
Ale niestety większość goniła za chlebem i teraz mamy tego wyniki, pobići uczniowie ludzie, którzy niesłusznie siedzieli, bo nauczyciel nie zjadł śniadania i dostał ku…

MUSIMY COS Z TYM ZROBIC!!
Wiem, że większość forumczyków na tibi.pl to uczniowie i chciałbym od was usłyszeć czy to ja akurat trafiłem na taka szkołę dziwna czy to tak wszędzie?

Bo jeśli się okaże że wiekszośc ma te same problemy to oznacza że to jakaś mass PaToLogia..
__________________________________________________ ____________
mieszkam we Wrocławiu a chodze do szkoły na Młodych Techników <Szczepin>

Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 17-05-2005 o 20:02.
Noob Polski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-05-2005, 20:05   #2
TiTuS
Użytkownik Forum

TiTuS's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Wiesz co ? Tylko po co to komu ? Wedlug mnie ten temat jest bez sensu. Poniewaz kazdy ma wrazenie o kazdym nauczycielu inaczej. Nie widze sensu takiegio tematu na tym forum...Przykro mi. Poaztym u mnie w szkole niema takich przypadków..może trafiles na taką szkolę ?

Ostatnio edytowany przez TiTuS - 17-05-2005 o 20:07.
TiTuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:08   #3
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Zanim pójdziesz na studia, to zmień kategorie myślenia, bo długo to ty tam nie pobędziesz.

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:08   #4

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

u mnie w szkole nauczyciele sa w porzadku, pomoga podpowiedza - no oprocz chemiczki bo ona chetnie by nas udupila ale pod koniec roku wystawia wysokie oceny, wiec nie ma co sie martwic

a co do pobic i podrywania itp. w mojej podstawowce (gimnazjum tez tam jest ale marne) jak jakis nauczyciel probuje kogos uderzyc to wszyscy go leja. Wiec to nauczyciele sie boja. ale pozniej wychodza na swoje przy wystawianiu ocen
stary 17-05-2005, 20:12   #5
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Domyślny

Cytuj:
Znowu inny nauczyciel na korytarzu pobił mi kolegę przy wszystkich
Mozesz to opowiedziec? Jestem tego zdarzenia ciekaw.
stary 17-05-2005, 20:16   #6
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

U mnie w szkole mam spoko nauczycieli poza anglistką (lepiej przemilczeć tego babsztyla)... Nie wiem, może tak trafiłeś, ale bicie uczniów to czysta patologia, więc zamiast sikać w baty można o tym powiadomić kogoś? Policja? Rodzice?

Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-05-2005 o 20:21.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:21   #7
Gum3z
Guest

Domyślny

~omg... przeciez jeśli pobiła ci kolege przy wszystkich to KICK ale to porządny KICK do pierdla... x/ Podobno chodze do najgorszego gimnazjum w Krk ale zaden nauczyciel jeszcze nie obił ucznia, a szczegolnie mnie... [wazyl by sie x)] Poprostu zmien szkole albo skorzystaj z mojego poradnika na zabijanie:
Art #1532: Wydłubać flaki kluczem do skrzynki pocztowej... xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:23   #8

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

@up up
czysta fikcja to policja -.-
niestety, takie akcje nie wypala. Ktos sie dowie (moze ktos to nakreci i umiesci w necie plx) to wtedy wszyscy zaczna sie napalac jakby to bylo cos nowego. Ja naprawde wiele razy moglbym cos nagrac i to by bylo na kilka odcinkow "Pod Napieciem" i 4 tygodnie rozglosu i wielki come back meczenia nauczycieli/uczniow (zalezy w jakiej szkole)
stary 17-05-2005, 20:26   #9
PalAnonim
Użytkownik Forum

PalAnonim's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
Domyślny

Do autora:
Z jednej strony masz racje, ale z drugiej jest inaczej. Wyobraź sobie siebie na ich miejscu, od 20 lat uczysz rozwrzeszczanych bachorów, ktore w 50% maja ciebie w dupie i nie zwracaja uwagi na to, ze ty ich probujesz czegos nauczyc. Czasami komus puszcza nerwy i to jest raczej sporadyczne, nauczyciele juz sobie wyrobili techniki, nie tak to inaczej, czyli nie dasz mu w morde, ale mozesz go udupic na jeszcze jeden rok. Dla nich to znowu nie jest taki problem wrypac komus jedna czy dziesiec pał do dziennika.
I teraz po wcieleniu sie w nauczyciela powiedz (napisz) czy to co napisales ma sens.
OWN3D

Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 17-05-2005 o 20:27.
PalAnonim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:26   #10
Drackmir
Użytkownik Forum

Drackmir's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Łukasz
Drackmir ma numer GG 6646379
Domyślny

To weście sie w grupe i bądzcie poprostu tacy jak ten nauczyciel.....w końcu nauczycielowi się znudzi.......wiem to z własnego doświadczenia
stary 17-05-2005, 20:30   #11
Gum3z
Guest

Domyślny

@up

Może u Ciebie w szkole jest całkowite bezprawie...
Nie u mnie, może i nie przepadam za policją, ale czasami sie przydaje.. xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:31   #12
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

@autor tematu
A ksiądz cie nie gwałci za kościołem? A ekspedientka z sklepu osiedlowego napewno codziennie bezprawine zbiera od ciebie kase. Matka bije bo ci obiad nie smakował. Jesteś przeczulony albo głupi

W ciągu tych kilku lat mojej nauki, żaden nauczyciel mnie nie zbił, a jeżeli ciebie lub twojego kumpla zbił to musiał mieć wyraźny powód
stary 17-05-2005, 20:38   #13
Drackmir
Użytkownik Forum

Drackmir's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Łukasz
Drackmir ma numer GG 6646379
Domyślny

@Gum3z

Oj nie nie u mnie w szkole jest wszystko na poziomie żadnego bezprawia.....
Tylko jeśli dyrektorka nic nie umie lub nie chce zrobić to niestety nic innego nam nie pozostaje........
stary 17-05-2005, 20:46   #14
Gum3z
Guest

Domyślny

Ja myślałem ze szkoly w Polsce są na owym poziomie. Może dlatego że chodze do "Szkoły z klasą" [dla nie wiedzących co to: tytuł nadawany szkołom, pod wzlędem poziomu] Może nauczyciele nie są wspaniali ale przynajmnie sa wyrozumieli i umieja porozmawiac z uczniem a nie bic bo po mordzie na przerwie bo odpyskowal...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 20:51   #15
Noob Polski
Użytkownik Forum

Noob Polski's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
Mozesz to opowiedziec? Jestem tego zdarzenia ciekaw.
Na przerwie w przed salą informatyczna i koło bufetu wystawili nowiutkie szafki dla uczniów my a kurat staliśmy koło tych szafek no i pewien nauczyciel do nas podbił mówiąc wynocha stad my zdziwieni nie wiemy, o co mu chodzi w końcu staliśmy koło bufetu i czekaliśmy na kolegę wiec się pytamy grzecznie, o co chodzi a on na to że nie nasza sprawa wiec my odeszliśmy od szafek tak żeby na nas nie darł się no, ale nagle wyszedł kolega z bufetu no i niestety się oparł jak ten nauczyciel to zobaczył od razu go złapał i rzucił nim o podłogę jak szmata mój kolega nie wiedząc co się dzieje wstał ale nauczyciel go wziął złapał za gardło ściskają z całej siły ponownie rzucił o ziemie mój kolega kompletnie szokowany powiedział tylko pomocy wszyscy tylko stali i się lampili na godne pożałowania wyczyny nauczyciela niektórzy próbowali go powstrzymać ale ten za każdym razem nim rzucał aż w końcu wziął i go z plaskacza walna prosto w twarz all przerażeni adrenalina podskoczyła i stoją jak wryci koleś leży na ziemi i nie wstaje nauczyciel zmienił wyraz twarzy dzwonek zadzwonił kazał się rozejść no i dalej niewiadomo bo kumpel nie chciał nam mówić co się działo już potem ale jak zadzwonił dzwonek to stałem i krzyczałem zostaw go debilu i go próbowałem zatrzymać łapiąc go za bark z reszta jak wszyscy ale nie pomogło. ale chyba juz mu nic niezrobił
stary 17-05-2005, 20:54   #16
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noob Polski
Na przerwie w przed salą informatyczna i koło bufetu wystawili nowiutkie szafki dla uczniów my a kurat staliśmy koło tych szafek no i pewien nauczyciel do nas podbił mówiąc wynocha stad my zdziwieni nie wiemy, o co mu chodzi w końcu staliśmy koło bufetu i czekaliśmy na kolegę wiec się pytamy grzecznie, o co chodzi a on na to że nie nasza sprawa wiec my odeszliśmy od szafek tak żeby na nas nie darł się no, ale nagle wyszedł kolega z bufetu no i niestety się oparł jak ten nauczyciel to zobaczył od razu go złapał i rzucił nim o podłogę jak szmata mój kolega nie wiedząc co się dzieje wstał ale nauczyciel go wziął złapał za gardło ściskają z całej siły ponownie rzucił o ziemie mój kolega kompletnie szokowany powiedział tylko pomocy wszyscy tylko stali i się lampili na godne pożałowania wyczyny nauczyciela niektórzy próbowali go powstrzymać ale ten za każdym razem nim rzucał aż w końcu wziął i go z plaskacza walna prosto w twarz all przerażeni adrenalina podskoczyła i stoją jak wryci koleś leży na ziemi i nie wstaje nauczyciel zmienił wyraz twarzy dzwonek zadzwonił kazał się rozejść no i dalej niewiadomo bo kumpel nie chciał nam mówić co się działo już potem ale jak zadzwonił dzwonek to stałem i krzyczałem zostaw go debilu i go próbowałem zatrzymać łapiąc go za bark z reszta jak wszyscy ale nie pomogło. ale chyba juz mu nic niezrobił
Po tym plaskaczu w ryj już jestem pewien, ten ''nauczyciel'' powinien się leczyć.
stary 17-05-2005, 20:55   #17
Noob Polski
Użytkownik Forum

Noob Polski's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taśkwa
@autor tematu
A ksiądz cie nie gwałci za kościołem? A ekspedientka z sklepu osiedlowego napewno codziennie bezprawine zbiera od ciebie kase. Matka bije bo ci obiad nie smakował. Jesteś przeczulony albo głupi

W ciągu tych kilku lat mojej nauki, żaden nauczyciel mnie nie zbił, a jeżeli ciebie lub twojego kumpla zbił to musiał mieć wyraźny powód
mnie ksiądz nie gwałci chyba że ciebie w domu ktoś… -.-
Niewiesz jak jest to się nie odzywaj ....
stary 17-05-2005, 21:10   #18
Gum3z
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noob Polski
Jeśli to prawda, to pozostawie to bez komentarza... x/
..."To my Polacy"...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 21:27   #19
dij_buhh
Użytkownik Forum

dij_buhh's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Jedlicze City

dij_buhh ma numer GG 3296650 dij_buhh ma login Tlenu jj121@tlen.pl
Domyślny

w gimku i podstawówce jest jeszcze luz... na ogól... takie przypadki zdazają sie jeszcze zadko...

w szkole średniej to sie dopiero dzieje, szczególnie w mojej okolicy słysze jacy to są nauczyciele...

a wy kogo wolicie:

twardego, s****iałego, zgryźliwego nauczyciela co wszyscy sie go boją by nie podpaść (pozdrawiam pana Romana K. )
czy

zamkniętą w sobie cichutką nauczycielke nie radzącą sobie z klasą, pozwalającą na rozpierdoowy podczas lekcji, która nie umie nawet podnieść głosu????

bo ja już osobiście wole tę pierwszą opcje, nie lubie chastwa na lekcjach, szczególnie ze strony innych uczniow, jak przeszkadzają innym...

chociaz czasem potrafią nieźle dać w kość...

Ostatnio edytowany przez dij_buhh - 17-05-2005 o 21:29.
dij_buhh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 21:28   #20
Darky
Użytkownik Forum

Darky's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu

Domyślny

Wspołczuje autorowi bo u mnie w budzie to dopiero sajgon ^^! Siedzimy se na reli oczywiscie olewamy ksiedza bo po co go sluchac wkoncu sie ksiadz wkuzyl strzelil kumpla w lep bo gadal. Ostro mu przy***al.... Ten koles siedzal obok mnie... Wstaje do ksiedza (a kumpel placze z bolo) pytam sie co ksiodz wyprawia? A on a co ty tesz chcesz dostac? Mowilem mu ze jest debilem i ze on powinien dostac w ryj.. On mi od bezczelow to go olalem... Na przerwie poszlimy do wychowawczyni sprzedalsimy ****a bo co moglismy zrobic mial ostry przypal mogli go wywalic... Sa u mnie w budzie klienci co tluko ochorniarza krzeslem... Albo zucajo doniczki z okna w ludzi... Powalajo mnie scenki jak idze ziomek ze szlugiem idze nauczyciel (poza szkolo) a oni se normalnie dzien dobry mowio...jak by nigdy nic. Tak bylo teraz juz raczej male zmany ochroniarza zmienili na mlodszego zalozyli w calej szkole MONITORING!! Powalajoce guwno mozna robic naszczescie klopy nie maja kamer bo sie odesrac nie dadzo ...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania