![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() kończe z swoim serwerem i postanowiłem sobie po pekować ( głównie na afk
![]() zresztą sami zobaccie: http://rapidshare.de/files/2942655/AFKpk.rec.html comment plx!!!111 EDIT: Dobra tera cos lepszego ZAUFAJCIE MI ,ŻE TERAZ Z KRZESŁA SPADNIECIE MNÓSTWO OFIAR (Z TEGO CO NALICZYŁEM TO 6) oto częsci evulPK cz.1 http://rapidshare.de/files/2945057/EvulPK.rec.html cz.2 http://rapidshare.de/files/2945067/EvulPk2.rec.html zacznijcie oglądać od pierwszej części nawet jak wam się nie spodoba. Ostatnio edytowany przez Yero - 10-07-2005 o 18:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() @up
"hyba" to ty zaraz bana dostaniesz Nie czytałeś regulaminu? @topic Tak pozatym, to beznadziejny film... Przecież nikogo nie zabiłeś! Tylko jednego noobka na party! Ostatnio edytowany przez Hieyan - 10-07-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() omg... n00da :/ Popracuj troche może następne filmiki będą lepsze
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() wow .. stary te torche były bardzo pomocne w pk .. omg -.-' btw. nie rozumiem niektórych ludzi którzy piszą "jestem pierwszy" , dowartościowuje ich to ?? leczą swoje kompleksy ?? czy co ,bo nie rozumiem ..
![]() Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 10-07-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiem ,że to była nuda po portostu szczęścia nie miałem zawsze na fibule byli afk a tera to pecha miałem :/ aktualnie próbuje nakręcić coś lepszego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Autor tego postu to kretyn i "dyzlektyk" |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Filmik o tym jak noob zabija noobka, gratulacje, dreszcz podniecenia towarzyszył mi przez cały czas projekcji
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra tera cos lepszego ZAUFAJCIE MI ,ŻE TERAZ Z KRZESŁA SPADNIECIE
![]() MNÓSTWO OFIAR (Z TEGO CO NALICZYŁEM TO 6) oto częsci evulPK cz.1 http://rapidshare.de/files/2945057/EvulPK.rec.html cz.2 http://rapidshare.de/files/2945067/EvulPk2.rec.html zacznijcie oglądać od pierwszej części nawet jak wam się nie spodoba 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
![]() |
![]() OFG oba filmy sa na maxa noobowskie nie zabiles nikogo ! i tylko utrudniales innym cwiczenie poprzez zabijanie wolfow i ghula omg jak bym cie spotkal to bys zaliczyl roka.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() ****a co za idiota po c*** dajesz tu te filmiki jak w 3 filmach zabiles 1 osobie -.- a padles okolo 10 razy przy tym !!
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Ale z ciebie noob ja pier... w imieniu moiom i wszystkich wypierd... z tibii z***cu RAZ NA ZAWSZE AHA I NIE pRYZNAWAJ SIE ZE JESTES POLAKIEM !!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
lol przecież napisałem ,że końcie z tym serwer i normalnie tak nie robie... i mam teraz wolną postać i niemam nic doroboty więc kręce takie głupie filmiki ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Nowiak
|
![]() OMFG !!!!!
W chwilach takich jak te wstydze sie, ze pochodze z tego samego kraju co TY. WTF , evul PK ?? Zabicie jakiegos niewbie na party uwazasz za PK ???? Nie zaslugujesz nawet na "miano" nooba bo to co wyprawiales na tych filmach jest zenujace i zalosne. Nie nazywaj siebie Evil PK, nie wykrzykuj tekstow typu " HAIL tibia.pl" i na Boga nie przynzawaj sie ze jestes Polakiem, bo takie osoby jak TY tylko psuja i tak "nadszarpnieta" reputacje polskich graczy .... W imieniu wszystkich przepraszam za Nash Silvera, to nie my go splodzilismy. |
![]() |
![]() |