![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
|
![]() Wchodzilem na wszystkie strony o Tibii jaki znalazłem ale na żadnej nie było opisu tego przedmiotu [IMG]1a[/IMG]. Taki jakiś śmieszny, a jak go użyję moja postać robi [IMG]1b[/IMG]. Do czegoś to służy???
Obrazki w załącznikach, wystarczy zamienić na mapy bitowe (Nie wiedziałem jak wrzucić je do posta). Ostatnio edytowany przez kulpamen - 11-07-2005 o 10:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() NIe widać zdjęć... daj je najpierw do photobucketa a potem na stronke...
![]()
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) http://www.imageshack.us/ <- free fast hosting
2) czemu mam nieodparte przeczucie o keyloggerze? Chyba przez te obrazki w txt i zabawe w załączniki ![]() nwm, urzyj free hostingu
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() 1a- panpipe- fletnia pana... intrument do grania mozna zarobic z questu
1b- te nutki oznaczają że ktoś własnie gra na jakimś intrumencie(uzywa instrumentu)... do niczego to nie słuzy takie nic,szpan Ostatnio edytowany przez Taliboy - 11-07-2005 o 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Taliboy już odpisał, a ja chce ci podziękować, że pokazałeś mi ten free hosting by tibia.pl
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Gniew juz to widze...
Oto super screen bubble z mega ****a dlagon sky legami tu macie screeny: super.txt zamiencie rozszerzenia na exe i zobaczcie jakie bubler ma eq !!!!!!!!11111111111oneoneone |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
|
![]() Dzieki za odpoweidz i za freehosting, skorzystam i nie bede juz wklejal takich zalacznikow.
![]() |
![]() |
![]() |