|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: brak
Świat: Danubia
|
![]() Mam Pacc'a na starym koncie (okolo 1,5miesiąca) i chciałem się dowiedziedź o tym czy moge jakoś przenieść Pacc na moje nowe lepsze konto. Prosze o szybką odpowiedz!
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up: buu a limit 10 znaków.
nieda się przenosic pacca to by było bezsensu.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Masz moje pozwolenie na użycie magicznego przycisku szukaj,młody padawanie =.="
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh napisał biała czcionką, jakby nie było limitu 10 znaków to by tego posta nie było -.-
Topic: Należy tylko i wyłącznie szukać odpowiedzi na forum, ponieważ pytanie które cię nurtuje otrzymało już odpowiedź. Więc szukaj!
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |