|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przez ostatnie dni odczuwałem coraz mniejszą przyjemność z gry w tibie. Straciłem całkiem chęci a na samą myśl o tibii mdliło mnie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: szczecin
|
![]() Tez kiedyś tak miałem. Stałem 2 tygodnie pod dp i sie nudziłem. Wogóle niechciało mi sie nic robić, wolałem se posiedziec na necie, wyjść na dwór itd. ale to mi przeszło i teraz znowu gram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Tak to jest jak sie gra 25h/7 w tibie... Tak na serio to ok. 50% "weteranów" tego forum juz w tibie nie gra. Moze przejsc za tydzien, miesiac, rok, 2 lata. Ja czekalem na powrot checi ostatnio prawie pol roku. I prosze - pokusa dalej kaze grac
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Przechodzisz właśnie pierwszy etap w tibijskim życiu. Tibia traci zainteresowanie, nudzi, nie ma tej magii. Nie wiem czy się martwisz czy nie, ale jak by co, za jakiś czas (może pod koniec wakacji [update time], okolice września) znowu zacznie ciebie interesowac
![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() "Zmęczenie materialu"przypomnial mi sie text z "Kulturystyki i Fitnes"jak koleś mówil ,że mięśniom trzeba dać wolne..bo się przetrenują i same..będa potrzebowały przerwy i wtedy będzie źle.Co do Autora tematu..ja mam właśnie teraz tak..wogule nie kce mi się w tą gre grać ale na forum pisać moge ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dlaczego Tibia traci magię? Bo jest ona pozorna, szczególnie teraz. Za czasów Tibii 7.1 (wtedy zaczynałem) i wcześniej było inaczej. Mniej ludzi czyli mniej noobów, expowiska w miarę wolne, skulli i banów za pking nie było (a gdyby nie wprowadzenie ich sporo rzeczy, tj postaci, wyglądało inaczej) więc kiedy ktoś Cię denerwował mogłes go ubić bez większego ryzyka że Cię skull hunter dorwie. Tibia się nie nudzi, ale irytuje. Teraz w szczególności. Ja obecnie (eee, moge to powiedzieć?) grywam tylko na OTSach. Dlaczego? Tam moge sobie popkować, żeby być "dobry" nie musze siedzieć 10/h na dobe przed kompem a na noc zapuszczać macro.
End |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() no i bardzo dobrz, są wakacje koleś do tego jest super pogoda, zamiast siedzieć przed durną i nudną gierką lepiej iśc pokopać piłeczke, z kolegami nad jeziorko jakieś, albo tak ja dziś na ognisko, tibia mi sie znudziła jakiś miesiąc temu i jak narazie do niej nie tęskie, robie sobie przerwe, długą przerwe, myśle że potrwa ona do końca matur czyli do maja 2006 a potem mam zamiar sie wziąść na poważnie za gre, wuesz na studiach jest kupa czasu, takie przerwy sąpotrzebne i całkiem normalne bo jeśli ktoś może w tą gre grać codzinnie bez przerwy po kilka godzin i mu sie to nie nudzi to jest już obiaw choroby umysłowej [;
ps. od takich zwierzeń był już chyba temat
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() i powinieneś się cieszyć, tibia to tylko strata czasu;p
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wróć do życia, kiedy jeszcze nie grałeś w Tibię.
A to, że Ci się nie chce grać, to tylko dobrze, bo jeszcze nie jesteś od niej uzależniony.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po pierwsze: to nie jest zwierzanie się. Ja tylko chcem poznać opinie\doświadczenia innych czy przeżywali coś podobnego. Poza tym, w tibie grałem mało. Chciałem się tylko dowiedzieć czy każdy to przechodiz jak "dojrzewanie"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tak raz mialem kiedy wszyscy moi znajomi porozchodzili sie po innych swiatach i nie mialem z kim gadac,wtedy ciagle stalem pod dp i nic nie robilem.
|
![]() |
![]() |