|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Gram w tibie rok. Aktualnie gram na nebuli, sorcem. Mam windowsa XP, moj brat blizniak tez gra w tibie, ale ostatnio sciagnał Tibie MC i Aimbota, zrobilem sobie oddzielne konto na XP'ku ale to i tak nic nie daje, dzisiaj zmienial cos w tibia.pic i teraz gra sobie bez cieni, tak jakby uzywal Tibii GG, to jest legalne chyba ale na moim koncie tez jest tak samo. Nie chcialbym dostac hacka, on ma to w DUPIE ze ma takie programy zainstalowane i mowi ze to posciagal z tibia org etc i ze nie dostanie hacka, ja nie mysle tak jak on bo zawsze jest jakas szansa na hacka ;/ co moge w takiej sytuacji zrobic? usunalem dzisiaj aimbota i mc ale moze to juz zostalo w moim kompie i dostane niedlugo hacka? logowalem sie juz na mojego chara, co robic? chcę grac w tibie i jeszcze nigdy nie mialem hacka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 14-07-2005 o 20:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ściągnąć sobie jakiś program antykeylogerowy, i nie chodzi o antyvira tylko o coś takiego co blokuje wszystkie podejrzane rzeczy
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam avast!, firewall, jakies tam blokady.. to mnie uratuje?
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na moim kompie zostalo tylko TBI by tibia.org.pl sciagniete z tibia.org.pl, brat nie chce usunac ;/ nie dostane hacka? Prosze;/
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozesz jeszcze usunac all tibie czyli folder w ktorym jest zainstalowana, sciagnac i zainstalowac jeszcze raz
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 14-07-2005 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) nie słuchaj tych bzdur...
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli masz Anty vira i Fire walla to good, sciągnij jeszcze Ad-Aware (poszukaj na googlach, jest za free) i good, co jakiś czas skanuj kompa antywirem i ad-awarem (anty spyware [etc: keylogger, trojan]) i dokładnie sprawdzaj co firewall przepuszcza. Jak będziesz się zalecał do tych wskazuwek to na 99% nawet jeśli masz keylogsa nic się ci nie stanie ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Sformatuj dysk, zainstaluj co potrzeba, zdobądź program RegCleaner i wszystko, co dojdzie do listy programów kasuj na bieżąco.
Ustaw bratu ultimatum: Albo gra w Tibię uczciwie i nie robi ryzyka hacka, albo zatruwasz mu korzystanie z kompa na dobre. Niech despota poczuje, że to nie on tu rządzi, lecz ty! Jeżeli to nie pomoże, wytłumacz rodzicom, że jego korzystanie z tego typu programów psuje jemu grę i wreszcie: Sprawia, że prawdopodobne jest uniemożliwienie gry tobie. Jeśli to nie zadziała, to nie mam więcej pomysłów.
![]() |
#9 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Hmmm... Ja polecam zainstalowanie 2 systemow - moga to byc np. dwa win xp kolo siebie, wtedy keylogger bedzie sie uruchamial gdy sie wlaczy system brata, a twoj bedzie TEORETYCZNIE bespieczny. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() scaginij ad-aware on wykrywa takie scierwa (jak juz ktos to powiedzal to sorry nie czytalem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Ściągnij jakieś programy antywirusowe. Powiedz mu że jak chce grać z tym gównem to lepiej niech nie gra. Możesz też założyć hasło bo na XP jest tak że bez hasła nie wejdziesz. W najgorszym wypadku formatuj dysk (LOL) po każdym jego ściągnięciu.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jak koledzy mówili o programach ściągnij co do brata to podpatrz jego passy i kilka jego itemów wyślij mu do carlin lub gdzieś i powiedz "może miałeś chacka przez te programy ja nie miałem ale wole już nie grać" jak usunie wszystkie chety i wogóle bo nie będzie chciał mieć chacka to po kilku dniach/godzinach/minutach powiedz że nie miał chacka tylko że mu rzeczy do carlinu wysłałeś lyb gdzieś i powiedz mu jak by się czuł gdyby rzeczywiście to był chack że by nie odzyskał itemów to moje zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx all ;D
Usunalem cale te programy, i wlaczylem wszystkie zapory programowe etc. Moge znow spokojnie gracz, chyba ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |