|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć mam problem a mianowicie moja postać<konto> zostało zbanowane na okres 1 miesiąca. Są dwa pytania
1) Co siestanie z moim domkiem < mam pacc > gdyż w trakcie trwania bana nie mogę wejść na konto a co za tym idzie nie mogę również zapłacić za domek który jest opłacony do połowy czasu trwania bana. Czy ktoś może za mnie opłacić czynsz za domek? Co się stanie z moimi rzeczami jeśli nieopłacę czynszu < nie mam takiej możliwosciu, konto zbanowane > Czy rzeczy poprostu znikną czy pojawią się w moim depo, czy może poprostu bedę musiał opłacić czynsz po 1 zalogowniu się? 2) Jeśli w trakcie trwania bana ktoś wyśle mi parcela czy będę go mugł odebrać po zakończeniu się bana? Proszę o odpowiedzi jeśli pojawiły się błędy proszę o poprawienie mnie Bana dostałem ponieważ miałem hacka ;/ i hacker sobie popekował
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() 1. Stracisz domek gdy nie zapłacisz czynszu w okresie kilku dni (nie pamiętam dokładnie ile) od momentu skończenia się terminu. Twoje rzeczy z domku przejdą do depo, w którym dany domek się znajduje i będziesz je mógł spokojnie po banie odebrać. Istnieje również możliwość zapłacenia za czynsz. Niech jakiś Twój kolega wyśle parcelem na Ciebie do miasta, w którym domek się znajduje, tyle pieniędzy ile trzeba na zapłacanie czynszu.
2. Tak, będziesz mógł. A co do rzeczy w domku to skoro miałeś hacka to nie bądź pewny, że one tam dalej są.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 12-07-2005 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() 1) Kasa jest pobiera automatycznie z depo. Jesli miales tam pieniadze nie masz sie o co martwic. Jesli nie masz poprosc kogos ze znajomych zeby ci wyslali parcelem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Adrianoss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sam już nie wiem
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() hmm przypadkiem kasa nie powinna byc wlozona do "depot chest", bo ja mialem problem, taki konczyla sie aukcja za chate a ja akurat w tym momencie nie mialem neta, ale kase w depo mialem, ale nie wlozylem do depo chest i dostalem bana za auction spoiling.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Bez najmniejszej roznicy czy jest w depot chest czy nie, byle w lockerze...