|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie gdzi expić w Ab.Nie znalazłem podobnego teamtu.Slyszałem gdzieś że są tam dwarfy
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Najlepiej zamek i kopalnie z dwarfami
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Hellgate albo Elvenbone (czy jak tam się pisze nazwe zamku ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra skille 50/40 może być
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Eb i HG*******
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() w hellgate nie bylem zle zamek jest fajowy tylko trzeba na bersekera uważać na parterze bo czasami ktoś takiego zluruje zaraz do wejscia na niższy poziom :/
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Ja polecam zamek
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhem ale jaki zamek.Ja jestem nowy w ab.Moj kumpel mowi ze trzeba pacca
![]()
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zamek Zamek Zamek
Uwielbiam go!! Zalety: 1.) Szybki respawn 2.) Urozmaicone potworki 3.) Wspaniały loot 4.) Czasem trafiają się ciałą n00bów ![]() 5.) W miare blisko do Ab, gdzie sie sprzedaje loot 6.) Prawie niemożliwe lurowanie 7.) Prawie całe podziemia oświetlone Wady: 1.) Dużo ludzi 2.) Dużo n00bów Czyli, jeśli wejdziesz o takiej porze, gdy nie ma dużo ludzi = wal do zamku!! Są tam: - w części podziemnej: duużo minotaurów, orków, orków warriorów, orków spearmanów, trolle, dwarf i głeboko (-3) minotaur guard -na murach: minotaury, orki warriory, ork spearman -na wieżach: hunter, minotaur archer, ork berserker, elfy, orki warriory -na dziedzińcu: minotaur guard, ork berserker -w wieży głównej: dragon, minotaur mag, ork shaman, demon skeletony, elf arcanist. Nie przejmuj się słysząc o orku berserkerze czy dragonie. Jeśli będziesz mądrze i ostrożnie chodził po zamku, nie spotkasz ich i nieźle sobie poexpisz. Gdzieś w poradnikach widziałem opisane dokładnie, co jest na której wieży.