|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Kupuje/kupilem mieszkanie (nie ważne) i planuje zoorganizować w nim parapetówkę
![]() Dzięki z góry za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Dwoch postawic w kacie, przebrac ich w outfit knighta i niech nasladuja glosniki: umps umps umps umps
![]() Na serio to jakis stol, kupe zarcia, wino, piwo jaies lemoniady duzo ludzi ![]() PS. JEzeli parapetowka to cos innego niz zwykla impreza to wybaczcie bo ja niewtajemniczony ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Parapetówka jest wtedy, gdy ktoś kupił sobie mieszkanie nowe (bądź dom) i jest impreza, na której oblewa się przeprowadzkę itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() sprzety w meblowym, a po ile to juz mozesz spytac bo nie znam ceny
![]() wino,piwo za darmo sa przewaznie....
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... Zrób kiełbaski z grilla lub coś podobnego do tego
![]() A i nie zapomnij o 0,7 Tibols'a. Kupisz go w każdej poczcie, zawsze mają ![]() A tak poważnie to kup piwo, wino i żarcie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() aa i na imprezie najważniejsza jest zgrana ekipa
![]() ![]() Co do samej imprezy poprzednicy ci odpowiedzieli (wino, piwo, żąrcie, vóda(ekhmm no tej neistety nie ma ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne laski,dużo żarcia,b.dużo alkoholu,jakaś woda na popitke,zgrana ekipa (jak powiedział mój przedmówca) i przedewszystkim - miła atmosfera (i miska na żygi
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Imię: Lolek Holly
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ziomale z chinskiej dzielnicy
Świat: Aurea
Poziom: 121
Skille: 27/27
Poziom mag.: 68
|
![]() moge ci sprowadzic piwo i wino z najlepszej meliny w calej tibi -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Najlepiej jeszcze potem oblewac na ulicach zabijajonc wszystkich ponizej 20lvl'a
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Ekhm ...
Więc znajdź DJ-A który będzie puszczał muze Znajdź laski które mają sexy outfity ... ^^ Ciekawe ile tam jest łóżek jak jest mało to dobuduj reszta sama się potoczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Watpie czy warto by bylo cos takiego urzadzac. W Tibii kwestia jakichkolwiek imprez jest mocno niedopracowana. Krotko mowiac bedzie zmula. Muzy nie ma po wypiciu jedynym efektem jest problem z trafieniem w schody jedzienie tez ograniczone... No ale jak juz sie uparles patrz wyzej.
Ostatnio edytowany przez pelikanus - 15-07-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup parcel, ustaw na końcu przy ścianie połuz na to wooden shield i znajdz Dj'a jakiegoś która udaje odgłosy z Radia.
Potem kup pełno żarcia jakieś piwo , winko i lemoniade. a potem druidzi i sorkowie niech sumonuja pełno potworków (max 2 ale kit) o nawalaja wszyscy przechodniów