|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
Kupuje/kupilem mieszkanie (nie ważne) i planuje zoorganizować w nim parapetówkę
Czyli zaprosze znajomych i będzie się bawić w nowym domku. I własnie tu pytanie do Was. Czy macie jakieś pomysły, jak taka parapetówka mogłaby wyglądać, co przygotować, jak dom urządzić - poprostu jak ją zoorganizować :-)Dzięki z góry za odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
Dwoch postawic w kacie, przebrac ich w outfit knighta i niech nasladuja glosniki: umps umps umps umps
![]() Na serio to jakis stol, kupe zarcia, wino, piwo jaies lemoniady duzo ludzi ![]() PS. JEzeli parapetowka to cos innego niz zwykla impreza to wybaczcie bo ja niewtajemniczony ![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
Parapetówka jest wtedy, gdy ktoś kupił sobie mieszkanie nowe (bądź dom) i jest impreza, na której oblewa się przeprowadzkę itd.
(można szczegółowo? np po ile gp sprzęty i gdzie ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
sprzety w meblowym, a po ile to juz mozesz spytac bo nie znam ceny
![]() wino,piwo za darmo sa przewaznie....
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Hmmm... Zrób kiełbaski z grilla lub coś podobnego do tego
![]() A i nie zapomnij o 0,7 Tibols'a. Kupisz go w każdej poczcie, zawsze mają ![]() A tak poważnie to kup piwo, wino i żarcie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
aa i na imprezie najważniejsza jest zgrana ekipa
... Co do samej imprezy poprzednicy ci odpowiedzieli (wino, piwo, żąrcie, vóda(ekhmm no tej neistety nie ma ), ale po imrezie możecie zrobić jakąś "małą" nawalanke przed domem, tak jak na ślubach ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Ładne laski,dużo żarcia,b.dużo alkoholu,jakaś woda na popitke,zgrana ekipa (jak powiedział mój przedmówca) i przedewszystkim - miła atmosfera (i miska na żygi
)
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Imię: Lolek Holly
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ziomale z chinskiej dzielnicy
Świat: Aurea
Poziom: 121
Skille: 27/27
Poziom mag.: 68
|
moge ci sprowadzic piwo i wino z najlepszej meliny w calej tibi -.-
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
Najlepiej jeszcze potem oblewac na ulicach zabijajonc wszystkich ponizej 20lvl'a
najlepiej sami sorcererzy z ds'ami (raz widzialem na filmie kupa śmiechu byla jak kilkanascie dsow chodzilo po miescie )
|
|
|
#10 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
|
Ekhm ...
Więc znajdź DJ-A który będzie puszczał muze Znajdź laski które mają sexy outfity ... ^^ Ciekawe ile tam jest łóżek jak jest mało to dobuduj reszta sama się potoczy ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Watpie czy warto by bylo cos takiego urzadzac. W Tibii kwestia jakichkolwiek imprez jest mocno niedopracowana. Krotko mowiac bedzie zmula. Muzy nie ma po wypiciu jedynym efektem jest problem z trafieniem w schody jedzienie tez ograniczone... No ale jak juz sie uparles patrz wyzej.
Ostatnio edytowany przez pelikanus - 15-07-2005 o 22:38. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Kup parcel, ustaw na końcu przy ścianie połuz na to wooden shield i znajdz Dj'a jakiegoś która udaje odgłosy z Radia.
Potem kup pełno żarcia jakieś piwo , winko i lemoniade. a potem druidzi i sorkowie niech sumonuja pełno potworków (max 2 ale kit) o nawalaja wszyscy przechodniów
|
|