|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
Pal jak nie walczy bronią dystansową nie ma tam czego szukać za bardzo... chyba że będzie walczył runami.
Jest tam przemieszanie potworów w małych ilościach. Są: trolle, minosy, mino magi, mino guardy, orki, orc warriorzy, orc szamani, zerki, dwarfy, dwarf soldierzy, dwarf guardzi, cyce... Hmm, to chyba wszystko, dawno tam nie byłem, nic innego nie pamiętam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
JA bylem tam calkiem nie dawno i jeszcze spodkalem mino archery i w jednym miejscu dowiedzialem sie ze uzweduje dwarf geo ale nie wiem czy to do konca prawda
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ). 2.Gdzie dokladnie jest to wiezienie ? ( na którym pietrze ? ). Czy to więzienie ma pietra czy cos takiego ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Co do teleportu-tez go dlugo szukalem, zejdz schodami przy ktorych pisze 'Temple District'(tabliczka albo blackboard) i idz o ile pamietam na wschod-bedzie npc, przed nim podloga ze switchem a za nim schody w dol schodzisz tymi schodami i masz portal...
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem skad wziasc klucz? Ale gdzie to bylo powiedziec nie moge bo ja po kazo chodze jak slepiec-czasem trafie w jakies kompletnie nowe miejsce zupelnym przypadkiem![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
no powinienes walczyc lukiem kusza spearami a nie mieczem to co z ciebie za tibijski paladyn a w wiezienieu nie radze
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
A więzienie z tego co wiem to jest na samym dole.
|
|
|
|
#9 |
|
Fallen Angel
|
Jak walczysz mkeczem to czemu jesteś palkiem a nie knightem? Musisz sobie jakąś dystansówke załatwić, i tak bardzo szybko awansujesz.
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
|
Ekipke dwarfow guardow i solkow ... wystepuja w niewielkich grupach, warto sie przejsc
Jest pare jaskin , lecz w innych sa cycki , mino magi i zerki ^^ |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
------ Edit by Gremlin Bez quest spoiling prosze. |