|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorka, że tutaj umieszczam ten temat bo nie wiem gdzie.
Tatsuo (Calmera) - Prawdopodobnie największy złodziej w całej Tibii...zostanie zrookowany. Oszukał podobno mase ludzi, Hackował, Okradał . . . Nie wiem czy można wymawiać nick postaci ale . . . według mojej rozmowy z "Paul Niebezpieczny" powiedział, że ma jego PASS. Temat ten umieszczam nie tylko dla znajomych Tatsuo, ale także oszukanych. Wątliwości? Pytania? Piszcie, komentujcie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Tatsuo to ***ana picza, *******ona dziwka, ****a z pod latarni, oszust nad oszustami, ****a jedna. Oszukał, tylu ludzi ile ziarenek piasku na plaży i ile gwiazd na niebie, w tym ****a mnie. Kradł, hackował itp.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kurcze nie wiem jak to opisac bo jestem troszke nawalony ale...sami pomyslcie czasem logicznie... to ze kogos shakowal to jest TYLKO I WYLACZNIE wina ofiary! Ludzie sa chciwi i sciagaja keylogery bo mysla ze to jakies pomocne macro albo cos w tym stylu. Jeszcze nie slyszalem o osobie ktora by zostala shakowana bo poprostu sobie grala w domowym zaciszu. Wniosek? Ludzie sa pazerni ! wszyscy chca "pacca za free" albo "macro bez keylogera" ... gdyby nie chcieli oszukiwac to nie bylo by hackow...proste...typ poprostu wykozystuje glupote innych ... i dobrze ! moze w koncu nauczycie sie grac bez swiatelka ! ruszcie swoje szanowne tylki na darame, ank czy gdziekolwiek gdzie sa mumie i zlotujcie sobie light wandy a nie na kazdym kroku myslicie co by skombinowac...
tak mi sie jeszcze na koniec przypomnialo ... na tibia.pl pisza ze GMy kosza zniwa ostatnio z oszustow ktorzy uzywaja macro ... sa jednak tez tacy ktorym sie udalo i nie zostali przylapani. Dla tych mam pytanko. Co to za radosc z gry kiedy nie osiagneliscie tych skili, mlvl, equ czy kasy wlasna praca? Won na trole gp zbierac a nie zostawiac druidkow na cale noce i dnie -.-'' Ide po drinka c u ![]() @edit (z drinem) @up jakbys nie sciagal gowna na kompa to hacka by nie bylo a jak grasz w kafe to czasem pomysl troche ze to kompy publiczne i czasem warto poswiecic te 5 min zeby jakis antykeyloger sprawdzil dysk. Twoja wina ![]() @down w zyciu nie powiedzialem ze to Twoja postac ![]() Cytuj:
![]()
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 19-07-2005 o 00:17. Powód: Wiecej % ^^ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Słuchaj, to nie jest moja wina. Tatsuo to nie moja postać. (Chwała Bogu... ![]() Tak, ludzie ściągają MACRO ale tylko dlatego, że są za głupi. Albo myślą, że bedą mieli PACC'a za darmo. Jak jest keylogger, który się właduje bez wiedzy użytkownika, albo zostanie zbanowany za używanie Free Pacc...to już czyiś problem.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic Nalezalo mu sie ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum