Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-07-2005, 20:10   #1
Nabeg
Guest

Evul Orc Land Vs 2 pally and knight

Pewnego dnia wybralem sie z kolegami na orc Land. Na początku szło nieźle puki nie padł nasz człowiek z teamu... Szło coraz gorzej ..... Coraz więcej orków atakowao nas... Gdy już wychodziłem z OF padł drugi pall
Zostałem sam..
Uważam ze film warto obejżeć.....

oto link : : http://rapidshare.de/files/3083376/w..._land.rec.html

Ostatnio edytowany przez Nabeg - 18-07-2005 o 14:09.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-07-2005, 10:09   #2
bakalulus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Wrocław

bakalulus ma numer GG 3438069
Domyślny Super Film

Na początku szło wam dobrze, ale jak padł pierwszy palek to szło coraz gorzej ... jeszcze potem on padł i ty zzostałes sam to juzz .. Ale GRatz fajny film
bakalulus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 12:06   #3
0rb
Użytkownik Forum

0rb's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
0rb ma numer GG 4895809
Smutny ..........!

Nie mam zamiaru tu nikogo obrazac ale ten film to zenada
Bardzo duzo minusow zauwazylem w owym filmie, zwlaszcza u blokera, lecz paladyni tez nie sa bez winy. Obydawaj mieli deda przez swoja glupote a nie przez pecha. BLoker w sumie mogl ocalic obydwu..... .
Zaczne od pierwszego deda: byl poprostu zalosny..... nie wiem po jaka cholere uciekal do gory jezeli tam byl walsnie resp tych zerkow i 1 lidera. Czemu nieuciekal w strone blokera?
Pozatym, jezeli gonia takiego delikwenta 2 zerki powinien stac w mjejscu i uhac sie dopuki doputy nienadejdzie pomoc! Gdy ktos biegnie jak szalony BARDZO ciezko sie UHa!! ZaPaMiEtAjCiE to (bohaterowie filmu)
Dead numer 2: Wina palka polegala na tym ze biegala ona PRZED blokerem, logicznym bylo ze zerk sie przezuci co bylo widac na zalaczonym obrazku, przyokazji uzyl haste ..... . Nauczka? to samo co 1 palek, stac i uhac sie bo latwiej nizeli biegasz!!!
Rycerz ma wg. mnie najwieksza wine. Widac ze KOMPLETNIE nieumie blokowac. Powinien on stac tak, zeby stal on na drodze potencjalnego zerka albo innego orca do palka..... Niestety niestal tak... Zalosc oblewala mnie gdy widzialem jak sie ustawiales..... No ale musze pogratulowac stuffa xD.
Pozatym niewidzialem nigdy zeby pally ze skilem 50/xx startowali na OF, na poczatku jak widzialem ze zwyklego orca ubic razem niemoga to poprostu niemoglem wyrobic na mjejscu.
Konczac ten evil post pragne jeszcze raz podkreslic ze nie mam zamiaru nikogo obrazac!!!. Mam nadzieje ze byl to wasz 1 albo 2 lub 3 wypad na OF ( stad ten brak doswiatczenia).
Film ten polecam graczom ktorzy jeszcze nie byli na OF a chca sie wybrac , zeby nauczyli sie i wyciagneli wnioski z tej nieszczesnej podrozy. Mam nadzieje ze bohaterowie tez jakies wnioski wyciagna

Ostatnio edytowany przez 0rb - 16-07-2005 o 12:09.
0rb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 13:58   #4
Ala the Knight
Użytkownik forum

Ala the Knight's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 57/57
Poziom mag.: 4
Ala the Knight ma numer GG 4764378 Ala the Knight ma login Tlenu alka_12_wroc@o2.pl
Oczko Moje zdanie:)

Sądze, że to nie była wina blokera, gdy oba pallki zginęli, ponieważ niepotrzebnie uciekali przed zerkami.Dziwi mnie też to, że palladyni na wszelki wypadek nie wzieli tarczy, bo chyba warto wziąć pod uwage taką sytuacje??:> Bloker próbował zabić zerki ale są zbyt szybkie i to nie jego wina że ich nie dogonił.Jednak najlepiej szło tu blokerowi a palladyni zginęli przez własną GŁUPOTĘ!!Jak widać jeszcze nie są doświadczonymi graczami...

Ostatnio edytowany przez Ala the Knight - 05-08-2005 o 20:47.
Ala the Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 14:05   #5
Czarodziejka Ola
Użytkownik forum

Czarodziejka Ola's Avatar

Czarodziejka Ola ma numer GG 4709819 Czarodziejka Ola ma login Tlenu ola_12_93@o2.pl
Oczko Nie było aż tak źle...

Uważam, że palladyni popełnili parę błędów i mam nadzieję że na przyszłość będą pamiętali o tym!!Przecież uczy się na własnych błędach(Co do blokera nie widze żadnej winy że palkowie zginęli)
Czarodziejka Ola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 17:48   #6
Madzia the Druidka
Guest

LOL Niezły filmik :D

Moim zdaniem ekipa spisała się na medal. Co tu dużo mówić...po prostu byli pierwszy raz jak sądzę na Orc Landzie i pare dedów. Jednak wykazali się odwaga, że wogóle poszli tam. W końcu jest to miejsce dla 40 levelów. Fajny film czekam na następne !
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 18:03   #7
Kumagoro
Użytkownik Forum

Kumagoro's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań

Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
Kumagoro ma numer GG 3979793 Adres Jabbera do Kumagoro
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madzia the Druidka
W końcu jest to miejsce dla 40 levelów. Fajny film czekam na następne !
Tu raczej bardzij skill niż lvl sie liczy (brat rozwala lidera zużywając 1 UH na 30lvl GSem i 70 sworda), poszedł z ekipą 20 pallków (60 skille) i eldera (27), padł jedynie pallek jeden bo probowal solnac zerka i nie trafil UHem

Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa
Kumagoro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 18:50   #8
Duno Kavian
Guest

Problem Nie było źle

Filmik był nawet niezly ale te niedorobione palki nie umieja biegac
(wyskakuja przed blokera ) tragedia , a dotego jak ich goni zerk to powinni stac i sie uhac a nie uciekac bo nie mieli i tak szans a moze bloker by je zjechal!!! Bloker byl niezly widac ze zna sie na rzeczy
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 19:35   #9
kocio
Guest

Domyślny Fajny Filmik ..

Na początku było dobrze tylko puziniej zaczynały się schody jak pierwszy palek zginoł drugi palek dobrze się spisał tylko pszy konicu miał pecha ale ogulnie filmik był fajny pozdro dla blokera ..
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2005, 20:43   #10
Wierzba Ziom
Użytkownik Forum

Wierzba Ziom's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005

Świat: N.....A
Poziom: 623
Wierzba Ziom ma numer GG 5046339
Oczko Lol

Ok film nie byl zly ale ja np nie szedl bym z pallkami co maja 45 i 52 dista...
bloker spoko

Pozdrawiam
stary 16-07-2005, 20:47   #11
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

buhahahaha z takimi noobkami na of buhahahahah ! po co brac takie gowna z gownianymi skilami ? i jeszce zamiast stac to uciekac i wybiegnac za blokera buhahahahha mega noob'y z nich . BLOKER BYL GOOD i ma good eq i mlvl gz
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2005, 16:56   #12
lampka
Użytkownik forum

Lokacja: Wrocłąw

Żarówka Było super... szkoda tylko że ded...

Gratz dla blokeraa !! dobre skile i eq . Szkoda ze ja padłem i muj kumpel, ale film fajnie wyszedł
lampka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 13:24   #13
Xan Arcanist
Użytkownik Forum

Xan Arcanist's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...

Profesja: Sorcerer
Xan Arcanist ma numer GG 7442973
Domyślny

Oczywiście że bloker był najlepszy. Gdyby palki miały takie same skille jak on to by się obyło bez dedów, łez, krwi i potu. Ale i tak najlepsze były filozoficzne westchnienia na samym końcu
Xan Arcanist jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 13:47   #14
Saviour of Sula
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś

Domyślny

Wlaśnie zaczynam oglądać ten film i się aż boje patrzeć na niego (z waszych komentarzy wynika że pallkowie to nooby i niemoty) ale co mi tam Jak obejrze to bedzie edit pod spodem.

EDIT :

Boshe... ten pierwszy dead to byla tragedia... Czemu ten gościu nie uciekal w strone blokera??? A ten drugi dead... to samo... Moja ocena filmu : 0+

Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 18-07-2005 o 14:25.
Saviour of Sula jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 15:12   #15
Crap
Użytkownik Forum

Crap's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Domyślny

15 palek na ofa ze skilami 50+ ?
Buahahha przeciesz on tracil tylko strzaly
Btw: jak oni mieli sie uhac jak ten typ co padl 1 nie mial uhs a ten palek co padl 2 mial tylko 1 uha

Such movie
Crap jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 16:15   #16
lampka
Użytkownik forum

Lokacja: Wrocłąw

Smutny To Ja Jestem Tym Palem Co DednĄŁ Na Bzerku (ded Nr. 2 )

Ten film nawet nieżle wyszedł tylko szkoda, że bloker nie kręcił dalej. Już miał wklejać film na tibia pl, a tu DRAG. To bylo strrrrrraszne... I musze przyznać żę zawaliłem sprawe . Bylem 1. raz na of i dopiero nie dawno się dowiedzialem co robić gdzy bzerek lub inny orc się na mnie przezuci - jest to napisane bodajże w drugiej rezenzji ; Ale nie martwcie się niedługo dalszy ciąg. Tym razem w składzie :
, , oraz
tylko z trochę większymi skillami. Każdy z nas bieże ze sobą min. 1 backpack uh i 1backpack hmm.
Szukajcie na forum : 3 PALE I KNIGHT VS ORCLAND (2)
wszystkie zdechną BUHAHAHA BUHAHAHA
O a tak przy okazji : pójdziemy na warlorda. bedzie ciezko, ale jak 3 bolty pójdą naraz w ruch to nic się przed nami nie ukryje ( no, może tylko od DL w góre ). Ale wszystko przed nami...
lampka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 00:30   #17
Golempol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2005

Domyślny

Moim zdaniem po smierci 1 pallka powinni sie wynosic z ofa. Moze lampka by zyla. Ale ci dalej. Padla lampka. To ten poszedl jeszcze na spermeny zamiast odrazu sie wynosic. Chyba nic tu niezostalo zrobione dobze. Zdziwil mnie tez loot
z lampki i tego pawla(nicka niepamietam) jak mozna bylo wziosc tak malol ilosc UH zaloze sie ze niemieliscie wiecej niz 4 bp albo i mniej. Dlaczego ze strzal waliliscie?? Hello bolty juz istnieja. Podsumowanie. KATASTROFA

Ostatnio edytowany przez Golempol - 19-07-2005 o 00:32.
Golempol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania