|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Wczoraj kupilem pacc przeszedl wszystko bylo ok bylo fajnie
wylogowalem sie poszedlem spac wstaje z rana i nie moge sie zalogowac bez przerwy wyskakuje ze account disabled for 5 minutes a na tibia com nie moge wejsc w my account na moje account . Mysle ze ktos zhakowal mi accounta Jak odzyskac account bo robie wszystko ze wskazuwkami i wyskakuje to : Error A request for a new account password has been already submitted. If you have not received the email yet, it is possible that it did not reach you for some reason. Please make sure your email's spam filter is not blocking our mail as spam. Please also make sure that your mailbox is not full. You can use the Lost Account Interface again after approximately two days have passed to request a new password. I rzadne e-mail nie przychodzi co mam robic |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Wejdz na Tibia.com ----> My account -----> na dole jest "my account lost?" a potem wpisuj co ci kaza pisac i wszystko powinno byc ok.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() miesiac temu zmienilem maila, poczekalem 30 dni i dzisiaj zaakceptowalem. Nagle mnie wywalilo z tibi.com. Jak chce sie zalogowac jeszcze raz to wystepuj blad numeru i hasla(nie zmienialem nic). Dajac na "lost account" wyskakuje mi cos takiego "This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 5 weeks. Please try again after this waiting period." pomocy i tylko nie piszcie czegos w stylu "zmien email" :|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Thais//Aldora
Stan: Aktywny gracz
Imię: Donnie Drako
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() minol juz caly dzien a maila nadal nie ma.... dobrze ze nie mam pacca bo bym tracil kolejne dni ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi meil z nowym hasłem przyszedł po 2-3 dniach dokładnie niepamiętam.
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() to zapowiada sie ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ty kupiles pacca czy dales komus kase i ten ktos kupil...bo jak dales to ten ktos mogl kupic a potem wycofac kase....za paca i wtedy automatycznie dostajesz cos w rodzaju bana....takie samo jak ty masz i musisz czekac az przeminie czas trfania paca na ktorego nie mozesz wejsc ...albo musisz zakupic nowego ...wtedy normalnie bedizesz mogl wchodzic pozdrowiam zespol tibia.pl see ya
![]() |
![]() |