|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Wiem że średnie ale nudziło mi się więc to zrobiłem
![]() Zpraszam również do zbioru wszytkich moich fake'ów http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=43470 Skomntujcie Ostatnio edytowany przez Danuneko - 28-07-2005 o 11:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: LeGnIcA
|
![]() Fajne ale zamiast yelss mogłeś dać yells
![]() Moja ocena 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() hmm... fajny obrazek,plx zrob z tego jakas historyjke, bo zapowiadaloby sie fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Zrób historyjke. Orkowie dostali nowe jednostki i przedarli sie do zamku. I tam sie rozgrywaja rozne bitwy, zrob tak.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @up Jeśli chodzi o rzeczy ściśle związane z tą bitwą to miałem dokładnie taki sam pomysł.A co do nowego story to... Edit: Pisze jakieś bezsensowne posty ide się położyć potem zrobie może dalszą część @down Myślałem o tym żeby mur na którym stoją łucznicy zaczął płonąć ale to co ty powiedziałeś też jest dobre. Postrarm się zrobić katapulte Ostatnio edytowany przez Danuneko - 28-07-2005 o 11:46. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nie... pomysł jest oklepany...szczerze orkowie by padli po 10 sekundach z tego co widze... . Nawet jak by doszły nowe jednostki. Dam ci porade, zrób jak katapulta orców (jesteś w artist więc powienieneś umieć rysować) trafia w mury zamku/bastionu/fortecy (czy co tam jest) gdzie są zgromadzeni łucznicy, potem Elitarne jednostki (dorysuj jakieś szczegóły by było widać że to elita... np. Berserkerzy z znakami bitewnymi (te na twarzy malowane kreski, kropki i inne znaki) wdzierają się do zamku wybijając bez problemu ostatnie ludzkie szanse na obrone.
Nie wydaje mi się to AŻ tak trudne, nawet bardzo proste, bo jedyne co musisz zrobić to narysować Katapulte ... albo jak chcesz iść na łatwizne to sam kamień jak leci (albo jakiś inny pocisk). |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() HAH,
a ja znalazłem mały błąd ![]() w Prawym górnym rogu, jedne jednostka sie nazywa: 'Wladca mista' a tak pozatym to fajny Fake, tylko mógłbyś zrobić story ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Nawet nawet . Przeważnie krytykuje fake'i
![]() ![]() TYLKO JEST JEDEN WIELKI MINUS ![]() ![]() Czerwone Diabły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
IDŹ SIE LECZ ! LEWY GÓRNY RÓG JAK COŚ -.- . |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() e tam mało więc 6/10 :/ jak by było więcej dał bym 10/10 ;]
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Troche żle wklejone,ale wiem że na 100% zrobił byś lepsze.Tylko szkoda że tych orków jest przymało.
@Down: Nie wiem czy wiesz ale chyba zdjęć nie można cytować(Też nie wiem czy wiesz ale to jeden z najlepszych fake'owców jakich widziałem, 1: radek 666 2: aveger tymczasowy 3: danuenko(Dan ![]() 4: fejkowiec 5: aval'ah(czy jakoś tak,zwałowe było INK,ale nie stety już nie robi) Ostatnio edytowany przez Oerta - 28-07-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() skoro jest oddzielny temat z twoimi pracami i ta praca rowniez sie tam znajduje i jest tam komentowana, nie widze potrzeby inicjowania kolejnego. closed
|
![]() |