|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() dzieje mi sie cos z tibia wariuja kolo ry kopia sie piksele przebijaja mi jakies litery prosz o szybki kontakt najlepiej na gg 1017128 to wysle sreeny jak to wyglada dzieki za wyrozumialosc.
Ostatnio edytowany przez maulu - 19-07-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() A ja wiem po co ten temat (chcesz wysłać gayloggera masz 1 post lolku)
Noob muahaha Jak ci się tak dzieje to zainstaluj na nowo albo pokaż te screeny tutaj na forum wtf ?! @down poczytaj w poradnikach jest tego masa ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 19-07-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() nie mam serwerka zalozonego rzeby screeny wrzucic chyba ze mi powiesz jak to pokaze a nie mam postow bo nie bylem wczesniej w potrzebie to jak mam wrzucic screeny? sa w jpgu nie ma zadnego loggera potrzebuje pomocy
probowalem reinstalacja nic nie dawala ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez maulu - 19-07-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Więc powiem Ci tak: "jeżeli dobrze Cię zrozumiałem, zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej i najnowszego directx'a. Jeżeli to nie pomoże to musisz mi dać screeny na forum, a jak? To masz w poradnikach... Szukaj chłopie, szukaj.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() dodalem screeny zeby nie bylo
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez maulu - 19-07-2005 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Więc już chyba widze problem.
Moim zdaniem ktoś grzebał w Twojej wersji tibii w plikach *.spr. Kiedyś też tak miałem. Mam pytanko: "Skąd ściągnąłeś instalator tibii? que2: grzebałeś, albo ktoś grzebał w plikach *.spr w tibii?" Jeżeli tak to: "Ściągnij nową instalkę tibii, najlepiej z tibia.pl, zaintaluj ją i sprawdź czy problem dalej się powtarza... que3: Od jak dawna pojawia się ten problem??