|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() W tym temacie chcę poznać wasze dobre uczynki , oraz grzechy w tibii
![]() Moje dobre uczynki: -Uhałem zioma co go ścigali PK -Pożyczyłem siana koledze poznanemu w tibii (oddał ![]() -Oprowadziłem newbie po Carlin -Pomogłem zabić koledze kolesia (succes ![]() Moje złe uczynki: -Pekowałem afkerów oraz przypadkowych tibijczyków -Trapowałem noobów i lepszych graczy -Lurowałem minotaury archery -Bluźniłem szczególnie polaków Więcej złych uczynków nie pamiętam ale chcę się poprawić ![]() Proszę się wypowiedzieć czy dobry temat wymyśliłem oraz gorliwie uczestniczyć w dyskusji ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 19-07-2005 o 19:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Cześć.
Nie chce mi się pisać moich uczynków.(To pewnie powie prawie każdy na odpowiedź w tym temacie). Bo taka jest prawda. Nie wiem czy komu kolwiek będzie się chciało wypisywać co zrobił dobrego, a co złego. Sorka, ale takie jest moje zdanie. Cya
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Złego? Zabijałem kogo popadnie, lurowałem, kradłem, wyzywałem, trapowałem, blokowałem, zanoobiałem i wiele wiele innych xD
No ale cóż, jestem z siebie dumny bo już nie wyzywam, blokuje, kradne i zanoobiam (robiłem to jakiś miesiąc, licząc od założenia first chara). Btw, troche dziwny topic xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @autor
Nie bluznilem, ino bluzgalem ![]() @topic kradlem, zabijalem, podpalalem itemki ![]() pomagalem odzyskac ciala, w huntach, questach. Uhalem zioma, pomagalem robic lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() (...)-Bluźniłem szczególnie polaków(...)
[/quote] Czyli bluzganie gracza innej narodowości np. Brazylijczyka czy Szweda nie jest już takim szczególnym "grzechem" ? A sam nie widze powodów żeby się "spowiadać" z tych niby "grzechów" przed wami wszystkimi.