|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Jest taka sprawa a mianowicie mam cos kopnietego z netem Stronki inne gry chodza bez zarzutow tylko przy Tibi mam lagi ze sie za***ac ide jak wiadomo na widowsie xp (nie wiem jak na 98)mozna sobie dac na otoczenie sieciowe i dac stan sieci czy jakos tak i sa 2 komputerki i to pokazuje jak chodzi polaczenie jesli jest dobrze to sa zaswiecone a jak zle wylaczone zawsze mam je swiecace tylko gdy wlacze tibie mi gasna i nie wiem co mam robic
![]() mozecie mi cos poradzic,moze ktos z was tez mial taki problem
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() A może stronki etc. chodzi przez proxy a tibia nie? Sprawdz to
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyłącz wszystkie ttakie pierdółki min. kazaa emule gg tlen skype itp itd
Jak nie poskutkuje po prostu nie używaj przeglądarki internetowej jak grasz w Tibie ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Hm, może nie chodzi tu Kazaa, eMule itp., tylko o np. włączające się stronki. Sama dobrze wiem, że przeglądając przykładowo Forum.tibia.pl włącza się dużo obrazków i to obciąża komputer. Wyłącz przeglądarkę internetową i wyloguj się z Tibii. To chyba powinno pomóc (mi zawsze pomagało...).
|
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Napisz jeszcze jaka masz karte graficzna. Mi straaaasznie na XP lagowalo gdy siedzialem na rivie tnt 2. Internet dziala prawidlowo bo stronki chodza itp. Gra przeciez tez Ci chodzi tylko laguje.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Oj panie Cyxell Cyxell...
Jak Cie Ziaja spotkam na osiedlu to Ci wyrwe jaja za zakladanie glupich postow ![]() Juz tyle razy mowilem: MAMY CYXELL Z***ANEGO NETA!! NIC NIE PORADZISZ!! sorki: poradzisz: Zadzwon do wielkiego Admina pana K. i powiedz mu zeby wylaczył dynamiczne łącze, dał ograniczenia na p2p, i dał wiekszy priorytet na port 7171. Wtedy Lagow nie bedzie i nie placz tutaj bo juz to bylo mowione- szukaj!!