|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witaj nieznajomy! Me imię nie ma narazie dla Ciebie znaczenia, podobnie jak Twoje dla mnie. Moim planem natomiast chętnie się z Tobą podziele. Mam zamiar założyć nową gildie, w świecie w którym zapewne dobrze już poznałeś - we wspaniałym świecie Tibii. Aby mój plan się urzeczywistnił, potrzebuje Cię wraz z innymi 7 członkami, którzy mogą stać się braćmi Zakonu Światła. Nasz zakon obierze sobię za cel (poza staniem się najlepszym) obronę i pomoc innym członkom świata Tibii. Zakon powstanie nie wcześniej jak 1 września 2005 roku. Światem, w jakim by działał, będzie najnowszy możliwy niemiecki serwer, jaki akurat będzie aktywowany (serwer PvP). Nasze zadanie stanie się o tyle ciężkie, ponieważ tak, jak trudno jest zbudować zamek na pustyni, tak nam trudno będzie stworzyć od zera nową gildie, która stałaby się najlepszą na danym serwerze. Możliwe, że jest to nader optymistyczna i wysłana różami wizja, ale czy w takim gronie, stowarzyszeniu 9 wspaniałych wojowników, nie osiągniemy wspólnie tego celu?Chce również ostrzec, że nasz zakon nie będzie werbował ani tolerował żadnego przejawu noobiaństwa, chamstwa, czy braku poszanowania innego gracza. Będzie on oparty na ścisłych zasadach, którę (jeżeli się zgodzisz na współpracę) zostaną Tobię przedstawione nieznajomy. Z góry dziękuje za Twoje pozytywne rozpatrzenie. Mektub. "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące." Bądź pozdrowiony, nieznajomy! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ja bym mogł sie na to zgodzić jeżeli wyrobie sie z pacc'em i na servie nie bedzie DT
Zagadaj do mnie na gg <>5489464<> przyblizysz mi strukture Klanu i wprowadzisz w tajiki światła(zadużo rpgów ![]() Czekam!