|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() W pewnej bibliotece znalazłem pośród innych 7 książek opisujących dzień po dniu bobyt pewnego 'explorera' w malym miasteczku gdzie ludzi mówią językiem 'gharonk' i teraz mam pytanie co to za miasto. chciałem tam iść zagadac do kogos ale nie wiem jakie to jest miasto, może ktos sie orientuje? dam tutaj pierwsze linijki pierwszej książki:
Notes about gharonk language ... On my journeys, one day I found a nice, little city. Not too many people lived there, and they spoke a strange language. After trying to speak to some of it's inhabitants, I found out, that they call this language "gharonk". w następnych kolo opisuje postępy w jego nauce języka i daje przykłady tłumaczeń róznych słów. w ostatniej pisze ze wszystkie poznane słowa spisał w tabeli z której być oże kiedys ktos bedzie chcial sie uczyc, niestety tej tabeli tam nie bylo ale itak w tych 7 ksiazkach jest duzo slówek. teraz pytanie co to za miato?! elfy raczej odpadaja bo troche za ostry język... może orcki albo mino... chociaż w pierwszej książce pisze ze to ludzie (peoples) zamieszkuja to miasto, ale tylko w pierwszej, w nastepnych mówi o nich 'mieszkańcy' więc moze jednak chodzic o inną rasę...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Najlepiej zamiesc tu te wszystkie teksty to zobaczymy co da sie zrobic.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() a skąd książeczki ?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Belchatow rulez
Stan: Aktywny gracz
Imię: .............
Profesja: Knight
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() wiem wiem wiem...
moze chodzi o new update np. to miasto beda zamieszkiwac jakies potworki tak jak AB zamieszkuja elfy, nie chyba dobrze rozumiem
lvl 8... ![]() mlvl 3... ![]() skills 43/44 ![]() eq: plate set, dragon hammer(war hammer), crown helmet, lether boots, guardian shield... ![]() serv HAIL HARMONIA ![]() ![]() ![]() a nicku nie podam ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ale skad te ksiazki wytrzasnales ? :>
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
![]() powiedz z kad ksiazko to sie pobawie kiedy mnie odbanuja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo cipsoft zapowiadal ze beda nowe rasy mozliwe xD choc malo prawdopodbnie zeby ksiazki sie z tym wiazaly. Chociaz mowie o tym bezpodstawnie...
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Moze ta ksiazke jest do nowego update, ze spotkal jakis ludzi moze w dzungli. I tam mowili jakims dziwnym jezykiem.Moze po update ktos sie wybiezrze do dzungli i jacys tamtejsci NPC (o ile tam beda) beda gadali w takim jezyku...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Książka pochodzi z biblioteki pod desertem do której mało ludzi ma klucz. Przyznam sie bez bicia że szukałem dostępu do biblioteki w celu. uhmm... afkowania tam
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() To proste = biblioteka jest nawiedzona.Spotykales tam jakies ghosty albo innych nieumarlych?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Świat: Furora
|
![]() podczas obecności postaci takie zjawiska się nie zdażą, takie czyszczenie terenu występuje również w hg na ds arenie i na foldzie przy minotaurach możliwe że również gdzie indziej, ale ja najczęściej w tylko w tych dwóch miejscach trenuje i tam to zauważyłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() odpowied zna to "fascynujace" pytanie jest prosta ... czyszczenie podlogi. Save serw nie zawsze czysci dane meijsca, a miejsca te sa wybierane losowo i maja okreslony obszar. jako ze w podziemiach przed biblioteka sa potworki to ich ciala (jezeli ktos je zabija) powoduja wylosowanie akurat tego miejsca a wiec wszytkoi wraca do poczatkowej postaci tak jak stworzyl to cipsoft. Miejsca nie musza byc czyszcozne tylko przez ciala i smieci na ziemi, czasem trafia sie wyczscic prawie wcale nie zasmiecone miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No w sumie to obok biblioteki nie ma nic...tzn na tym poziomie. a poziom nizej jest spawn 2 spiderów -.- i to dziwne ze juz 2 razy pod rząd dzieje sie cos takeigo, wiem o co chodzi z clearem podlogi ale bez kitu... nie tak często w tak mało uczeszczanym miejscu,
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() shater masz zaj***sty podpis
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 22-01-2007 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol teraz zauwazylem ze clear podlogi jest tam co kilka godzin :|