![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() dużo tarc...dużo armorów ,legsów i broni.Troche mniej chełmów......ale nigdzie nie widziałem butów.
kto da rade zrobić hmm... crown boots, knight boots i plate boots? ja nie umniem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() takich ludzi powinno sie zbrechtac
![]() Wejdz w jakis temat gdzie robi sie grafiki na zamowinie i se zamow jakies boty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie zrozumieliście mnie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:w tym zdaniu chodziło mi oto dlaczego nikt nie robi..dlatego że nikt nie potrafi? nobo ja też nie
![]() ![]() PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT JEŻELI NIE POJAWIĄ SIĘ KONKRETNE ODPOWIEDZI |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego? Bo buty są troszkę trudniejsze. Pozatym nikt się nie przejmuje butami, gdyż jest ich dużo (tibia). Są buty do chodzenia po wodzie, są zwykłe, są buty dające szybkośc i to wszystko…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() W sumie to też nie wiem dlaczego butów jest tak mało, przecież w tibii występuje tylko kilka ich typów, to dlaczego by tego nie zmienić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() przeczytalem ten temat i zrobilem buty platynowe sa na moim temacie
![]() O GRAFIKACH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Ale te buty i tak beznadziejne.. kolory słabe, choc kształt nawet taki sobie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Demokles wiesz ale te twoje Demon buty nie sa lepsze
![]() @down sorry Ostatnio edytowany przez Plaski knight - 22-07-2005 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naucz się najpierw do jasnej cho***y pisać moją ksywe, a dopiero potem zacznij do mnie cokolwiek pisać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to ja moze poprosze w temacie z kogos gafikami o zrobienie butow ;]
|
![]() |
![]() |