|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Nie wiem jak to rozumieć Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Date of edit: Sep 12 2005, 18:32:54 CET Wg mnie znaczy to tyle ze acc ma być skasowany na wypadek w przyslości złamania regulaminu. Ale to w takim razie po co jest ustawione na 30 dni ban Ale warna mam na 1 pstaci a na 2 tylko widze bana wiec nie wiem ocb Ostatnio edytowany przez Sz#sz# - 13-09-2005 o 00:01. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() zebys mial nauczke ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Czyli jak dobrze rozumiem, jest sens kupowania następnego pcca. BO konto jeszcze będe miał po 30 dniach.
Bo z tego co zrozumiałem. Uwaga: Konto będzie usunięte na wszelki wypadek, powtórzenia łamania regulaminu. A wyżej pisze że za 2 razem kasują konto, więc to taki paradoks był dla mnie.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Konto zostało zbanowane, musiałeś nieźle nabroić.
Jak spartaczysz coś jeszcze raz, to całe twoje konto zostanie skasowane. panimajet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tak to jest, jak się źle przetłumaczy zdanie.
Czy to zdanie jest logiczne? chodzi mi o miejsce postawienia przecinka. Niezbyt Cytuj:
Cytuj:
![]() |