|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Witam wszystkich !
![]() ![]() Myślę, że tak. Powiedzcie co sądzicie na ten temat ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Niech zrobią , jak chcą (^.^)
Fajnie by było zeby zrobili RASY orc , elf , dwarf. itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ten temat byl wiele razy poruszany.. Raczej na 99% CIPsoft nie wprowadzi nowych profesji, poniewaz niesamowicie zabuzylo by to aktualny "system" gry. Gracze ktorzy graja od dluzszego czasu byliby poszkodowani itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie moga zrobic nowych profesji w najblizszym czasie z powodow ktore wymienil kolega powyzej
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Bez sensu jest robienie ras potworów... Cip Soft zrobili Tibie jako ludzkie życie w innym świecie... Granie potworem prowadziło by do tego, że wszyscy ludzie zabijali by takiego gracza... przynajmniej tak mi się wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Zawsze jest ten 1 % ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() lol ale z ciebie matołek druty sie moga zameniac w rózne potworyt mózgu i to by bylo glupie wlasnie te nowe profesje poniewaz jak napisal kolega nanowo desert quest itp -.-" usuncie ten temat to bylo beznadziejne i do d..y pytanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mam zamiaru się kłócić bo nie chcem zniżać się do twojego poziomu. Hmm...chciałem coś powiedzieć, ale nie będe bo i tak jesteś za głupi, żeby to zrozumieć. A jak już sie wypowiadasz to z sensem. Patrząc na twojego posta, tylko to przychodzi mi na myśl -----> ![]() P.S. Popracuj nad językiem... ![]() Pozdo all
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Cuż nowe profesje i rasy tak ale np jak by to wyglondalo dwarf-łucznik czy
elf-warrior ale mogli by wprowadzic takie cos jak puł orc (bo chyba nikt nie chcial by byc zielony) mysle otakim czyms a nie na przyklad puł elf puł dwarf (jaki by mial wzrost?) mozna to tak poruwnac: elf= ![]() dwarf= ![]() czlowiek= ![]() orc= ![]() awienc ![]() ![]() ![]() ![]() 230cm wienc 230 - 180 = 50 : 2 = 25 + 180 = 205)proste ruwnanie wielki orc tyle ze zulty ![]() ale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Jak jusz ktos powiedial starszi gracze byli by pokrzydzeni dlaczego? poniewasz nowi gracze maja do wyboru teraz viecej klas oni niemiali takiego wyboru a majac teraz postac 100lv by ci sie chcialo robic specjalnie postac a gdyby ten czlowiek mial slabsza postac prawdopodobnie z checia by zmienil wyprubowal nowe klasy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nie za bardzo kapuje o co wam chodzi, a już kompletnie nie czaje o co chodzi panu o niku adam master, jakiś wzrost,pół elf 3/15 ork 7/49 człowiek, o co biega i po co to komu? są 4 profesje każa ma inną charakterystyke i umiejętności które trenuje, po co mieszać, ja chcecie wyglądać jak ork warior to zostańcie sorcem albo drute i kupcie sobie czar odpowiedni jeśli was takie rzeczy jarają, wedłóg mnie te 4 profesje doskonale sie uzupełniają i jedyne co można zażucić cipsoftom to to że od dawna nie zostały dodane jakieś nowe czary, AD do autora tematu, chcesz mieć wiele możliwości rozwoju, pełno skili do ćwiczenia, 10 profesji i ras do wyboru to zagraj sobie w ultime online, tam znajdziesz wszytsko, możesz nawet zostać śpiewającym szewcem jeśli masz taką zachciewaje
ps. co nie zmienia faktu że tibia jest nudna
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() "nie za bardzo kapuje o co wam chodzi, a już kompletnie nie czaje o co chodzi panu o niku adam master, jakiś wzrost,pół elf 3/15 ork 7/49 człowiek, o co biega i po co to komu? są 4 profesje każa ma inną charakterystyke i umiejętności które trenuje, po co mieszać, ja chcecie wyglądać jak ork warior to zostańcie sorcem albo drute i kupcie sobie czar odpowiedni jeśli was takie rzeczy jarają, wedłóg mnie te 4 profesje doskonale sie uzupełniają i jedyne co można zażucić cipsoftom to to że od dawna nie zostały dodane jakieś nowe czary, AD do autora tematu, chcesz mieć wiele możliwości rozwoju, pełno skili do ćwiczenia, 10 profesji i ras do wyboru to zagraj sobie w ultime online, tam znajdziesz wszytsko, możesz nawet zostać śpiewającym szewcem jeśli masz taką zachciewaje
ps. co nie zmienia faktu że tibia jest nudna" W 100% zgadzam się z panem ![]() Gra z nowymi profesjami? do d*** jedyne co mogą zrobić to nowy wygląda dla FACC |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Gdziekolwiek
Imię: Wladca Czasu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 66/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ja myśle, że napewno jniebędzie nowych profesji ale beda ulepszac stare.....to wszystko co chciałem powiedzieć.... bye
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Imię: Wielki Mati
Profesja: Knight
Gildia: Gildia sprawiedliwych
Świat: Arcania
Poziom: 29
|
![]() To była by jakaś nowość w grze. Gra stawała by się ciekawsza(Chodz juz jest bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |