|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Zrobilem sobie postac knighta i bylem juz w mainie, przylozylem sobie wszystkie rzeczy na ta postac. A tu chcem wejsc na postac i ......Password is incorect(to ta postac na 20 lvl z której eqp pzelozylem) dopiero dzis otrzymalem passoword i... mam prottecion amulem c mace , dwarven shield p-set stell helm, aknh, scale armor w depo a i jescze 4 UH ^^ cyrk . Komentujcie 8).
>>>jaki morał? NIGDY NIE SACKUJCIE CZYJIS POSTACI^^<<< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Co to jest Aknh?? Wiem, że takie coś jest ale nie wiem co to.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh wlasnie dzisiaj ktos mi shakowal postac stracilem moje zarobione ciezka pracą 4 k , 4 bp hmm , 1 bp explosion , 2 uhy . 2 razy mnie zabito i stracilem jeszce duzo zeczy .mialem 15 poziom . tak sie zdenerwowalem ze usunelem postac i odinstalowalem tibie . to jest po(cenzura)lone po co grac jak zawsze mozesz stracic wszystko co miales. Life is brutal i za kazdym corrnerem czai sie danger !!!! (CZEMU !!!!!
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() hehe, a kto używa programów do ułatwiania sobie gry? A kto wchodzi na stronki, które mają "cudownie" odmienić życie w Tibii (i odmieniają
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() panie jura uzywalem tibi gg ale tylko na rokku , stronki jedyne na jakie wchodzilem to tibia.pl i tibia.com i gdzie tu sprawiedliwosc a nikomu hasla i nr nie podawalem bo frajer nie jestem
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() No widzisz, to jednak używałeś a teraz jeszce pretensje masz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
|
![]() Ja nie używam żadnych programów związanych z ułatwieniem sobie gry w tibii. Słyszałem o nich złe rzeczy że mają dużo keylogerrów itp. Radzę wam też ich nie używać. Mojemu koledzę hackneli postać na 26lvl gość nacisnął delete i teraz nie ma postaci, którą kupił za 80zł.
![]() |
![]() |
![]() |