|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() chciałabym sie dowiedziec, jak uruchomic kanał "trade".nie wiem czy powinien włanczac sie automatycznie przy starcie gry, czy jak...
![]() i jeżeli można sie spytac...co oznacza skrót "afk" i słowa "power abuser" czy jakoś tak...
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() W oknie deafult masz szereg ikonek.(w prawym górnym rogu)
Kliknij na tą w kształcie prostokąta. I wybierz "trade" AFK-Away form keyboard. Z dala od klawiatury. To znaczy, że ktoś jest nieobecny Power abuser(PA)-osoba która wykorzystuje swój wyższy lv do zabijania/straszenia słabszych.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() trade włączasz przyciskiem wygladajacym jak folder przy oknie chatu
afk=away from keyboard, oznacza że jesteś zalogowany a nie siedzisz przy kompie power abuser=high lvl który pobiera haracze/wymusza runy od low lvl-i o sorry uprzedziles mnie, skasuj mojego posta |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bobek niezla zagrywka... szkoda tylko ze napisales "o sorry uprzedziles mnie, skasuj mojego posta" a nie widac edycji posta.... moze Twoje forum odswieza sie co sekunde i nagle zobaczyles wypowiedz Dwimenora? na bank
a co do PA to wolne tlumaczenie to "naduzywacz mocy/sily", mogla sobei to translatorem jakims sprawdzic