Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-07-2005, 17:57   #1
Chudini
Użytkownik forum

Chudini's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Domyślny Necromancer - Help :/

Przepraszam ze piszę kolejny temat dotyczący Necro, ale szukałem i nie znalazłem tego czego potrzebuję. Zwracam się do Was. Chcę wybrać się na Necro Hunta wraz z kolegą, nasze skille to :

Ja - Lvl : 33, Mlvl: 52.
Kolega - Lvl : 33, Mlvl 49.

Potrzebuję informacji na temat: Gdzie występują Necro ?
Gdzie jest 1x lub 2x ich spawn ?

Wiem że występują one na Zachód od Darashii i gdzieś w tombach Ankrahmun. Ale potrzebowałbym konkretne informacje na temat ich występowania. No i ostatnie pytanie : Ile runów i jakie zeby pohuntowac 2-3h. Jeżeli możecie to dajcie jakąś mapkę. Z góry dziękuje Wszystkim. Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Chudini - 25-07-2005 o 17:58.
Chudini jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-07-2005, 18:26   #2
Zaglada
eX Moderator

Zaglada's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1

Gildia: Dreamers
Domyślny

Mapy nie mam, ale pamietam, ze ktos kiedys zamieszczal. Idzcie na zachod Daramy. Powinienes zabezpieczyc sie w 10 BP HMM i 10 BP GFB oraz w 1 BP UH. Na poczatkuwalisz duza seria GFB w pierwszy spawn gdyz pewnie wyskoczy wam 5 nekromantow. Na aktualnym poziomie powinienes wziasc ze soba blokera.
stary 25-07-2005, 18:42   #3
Seteus
Guest

Domyślny

ja na necro zaczleem chodzic od lv 38 mlv 48 , teras na lv 42 mlv 50 (bylem retired pol roku) idze leciutko , powiem ci jak ja to robie.

Zwykle bralem bp SD (dla bezpieczenstwa [enforced pvp] lub dla zabawy) , bag gfb (tyllko zeby zabic ghule i stalkery po drodze) , bp manasow (co jak co ale to podstawa i je sie zaawsze i wszedzie zabiera) , bp uh (a co ) , no i tyle bp hmm ile moglem uniesc. Hunt wygladal tak , staje tam na rozwidleniu , summonuje DS , wchodze do jedenj komnaty cyk 2-3 necro ladnie wala we mnie cofam sie za DS , cyk necro pukaja w DS nic mu nie zabieraja bo ma resist na poison , a ja strzelam sez hmm w kazdego pokolei , fakt szybko sie lecza , ale na eforced samymi hmm dwalem rade , jak gina biore ds'ka i ide do drugiego pokoiku (tam chyba 2 necro) , jak nudno bylo to schodzilem na dol , waski tunel , i tamzabijalem pare DS.

to jest latwe tylko musiscie isc pierwszy raz i sie przelamac , mi zawsze dojscie tam sprawialo wiecej klopotu niz sam hunt..

powodzenia
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2005, 18:48   #4
Chudini
Użytkownik forum

Chudini's Avatar

Domyślny

Ok, dziękuje Wam.

@Seteus

Masz może jakieś mapki? A poza tym dziękuje.

Czekam jeszcze na inne posty.
stary 26-07-2005, 11:56   #5
Kacziv
Użytkownik Forum

Kacziv's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Kacziv ma numer GG 5619795
Domyślny

Zrobiłem Ci mapke:

Opisze ci drogę do necromancerów na Darasahii:
1. W miejscu oznaczonym kolorem czerwonym musisz użyć liny.
2. Tutaj jest kilka scorpionów. W miejscu oznaczonym białym kólkiem musisz zejść ze skały za pomocą 3 parceli albo lewitacji.
3. Tu czyha kilka ghoulów. demon skeletonów i stalkerów (najlepiej wez niewidke na ds'y i biegnij do ruin oznaczonych białym kółkiem i zejdź na dół)
4. Tutaj najlepiej puścić GFB bo jest tam dużo scorpionów, kilka ghouli i ghostów i bardzo przeszkadzają w poruszaniu się. I znowu zejdź na dół.
5. Tu jest pare ghouli i dsów. Biegnij odrazu na dół po schodach obok.
6. No i tu na obrazku masz opisane gdzie co występuje, jest tu dużo dsów, mniejwięcej oznaczyłem ich spawn zielonym kolorem.

Chyba powinno Ci pomóc
Kacziv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-07-2005, 13:07   #6
Chudini
Użytkownik forum

Chudini's Avatar

Domyślny :)

Bardzo dziękuje

@Kacziv
Stary jesteś boski, własnie o to mi chodzilo, bardzo Ci dziekuje. God Bless you
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania