|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() otoz mam do Was wszystkich wielka prosbe. mam pacca i zawsze gralem najtem ale mi sie to znudzilo. za kilka dni maja byc nowe serwery i mam zamiar zrobic sobie na jednym z nich (niemiecki, pvp) postac a mianowicie palladyna poniewaz juz od dluzszego czasu mam ochote sobie nim pograc a zreszta pall nie potrzebuje dobrego eq co akurat jest korzystne na nowym swiecie. chcialbym sie utrzymac w czolowce jesli chodzi o skill dystansu (bedzie trudno
![]() z gory bardzo dziekuje oraz pozdrawiam Wesolych i spokojncyh swiat dla przyjaciol oraz wrogow ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hmm...Jak dojść ? Łatwo - tyle powiem
![]() Co tam jest ? Cyce, cyce i jeszcze raz cyce (brzmi obleśnie ale wiecie o co chodzi). I Floor: - Duuużo Cyklopów - 2 pokoje z Dwarfami soldierami i Guardami - "blok mieszkalny" - 4 pokoje z orkami, minosami, elfami różnego rodzaju i kilkoma Wild Warriorami - Pomieszczenie z kilkoma scorpionami II Floor: - Horda cyklopów (na full respie) III Floor: - Duuużo Cyklopów - "korytarz" z 1 FE - pomieszczenie z 2-3 FE IV Floor: ?!! Prawdopodobnie smoki już i FE, a dalej Behemoty. Ale nie jestem pewien, może mnie ktoś poprawić.
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: nowhere
Imię: Atilus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Pierw powiem jak dojsć do Cyclopolis. Wychodzisz południowa bramą z zamku(z tego obszaru otoczonego murem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Jeśli chodzi o palka to 65 dista bolce i spokojnie od 25 lvl masz good exp !
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
-3 dragi -2 fe Piate pietro : -duzo cycklopow i kilka soldkow - troche wyzej ( niechodzi m tu o poziom ) 3-5 fe Szoste pietro ( do gory jak sie rozejbie FE ) - Dragon lordy ( nieiwme ile tego jest ) Szoste piero - beho i masa cyklopow |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Przeróżne tu znajdziesz wyboje - kiometrowe i całkiem nieskore
więcej rzec już nie sposób. |
![]() |
![]() |
#8 |