|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam taki dylemat nie wiem jaka profesje wziasc na new serwie.
Mysle nad: Master Sorkiem Royal Paladin i Elite knight. W przypadku knighta ciagnie mie blokowani (podbieranie loota znaczy sie xD), nie wydawanie kasy na rinki typu SD HMM. Bede musial tylko kupoaw UHy(ale od tego sa UHmakerzy) (bede chcail expic od 40 lvl na dragon lair kolo Venore 30k na godzinke Palek imponuje mnie: walka z dystanus Uhy wogole nie ida yulko kasa idzie na bolty Sorcer imponuje mi duuuzymi hitami typu UE Ewave czy runiczne SD (ale expienie np. w cyclopolis jest drobie chodzi mi tu o cenie amunicji |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Royal palek lub elite knight,a jezeli chcesz teraz byc niewidoczny a pozniej wyskoczyc z levelem to master sorc
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Wybiesz se majstra sorka, bo on ma wjelke chity f styló ewave albo ue.
Bylo pelno tematow porownujacych profesje i wyszlo na to, ze kazda ma swoje wady i zalety, ze nie ma najlepszej profesji itd itp bla, bla, bla. Wg mnie .najbardziej uniwersalny jest paladyn
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Jesli 1 raz grasz w tibie wybierz knighta najlatwiej sie nim gra (nie faworyzuje swojej profesji bo najbardziej lubie sorckow)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Jeśli chcesz być szanowany to wybierz sorca, bo każdy przechodząc obok ciebie będzie się bal, że dostanie z SD tudzież UE, ale pamiętaj, że do 30 lvlu to sorc jest mięsem armatnim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
powinszowac jak przypadkowych ludzi lejesz z sd/ ue @ topic : ryc = szybko expi, dlugo nie wybierze sie na nic silniejszego ( chyba ze trenic kosztem expa, ale wtedy zostaniesz daleko w tyle - zakladamy ze nie grasz w 3 osoby i nie jestes online 24/7 ) pal = expi szybciej, latwo wpada na guardy/mino, szybko przydaje sie w huntach = polecam sorc = zanim nie bedzie oplacalnie expic z run ( sila czarow 150%++ ) moze komfortowo wyrabiac na rotach ( darashia ) - kasa i szybki exp - mozesz sprobowac jesli masz pacca ( z tematu wynika ze raczej tak ) jesli chodzi o uhmakera to jesli grasz uczciwie ( bez mc ) to znacznie lepiej wyjdziesz expiac i zarabiajac na uhy niz stojac i je robiac. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A jak dalej nie jesteś zdecydowany żuć monetą -,-.....
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romdiru
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Grasz kim wolisz ja osobiscie zaluje ze nie wybralem sorca bo na 30lvl+ i 40mlvl+ expi w zastraszajacym tempie majac runki ale knightem rownie dobrze mi sie gra poza tym cholernym skillowaniem
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja radze druida -.- Kolejny temat z serii:
"meh iz noob and nie wiem jaka vocation jest the najlepsza" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Świat: Pandoria
![]() |
![]() noob "-.- weż druta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic jezeli chcesz byc wysoko w levelu to palek albo knight jezeli chcesz byc ze tak powiem szanowany (xd) to master sorc (przed sorcami zawsze czuja respekt ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. To mój setny post ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Wroclaw.
|
![]() Cytuj:
Heh... ja oczywiscie zawsze trzymam za rycerzami xD A co do tego ze palkowi uhy nie ida to ERROR bo wlasnie czasem palek musi sie uhac czesciej niz rycerz , bo jak jakis dobry potwor porzadnego hita pusci na dystans to...? Ale masz plany od razu promocja xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Radze ci grac Royal Paladynem , ponieważ szybko nabijesz skille i m lvl ma dość dobre czary dla FACCA jak i PACCA. Może uzywac SD ( na 15 m lvl )
ma dużo many jak i zycia na wyszym poziomie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() [quote=Lemef]ponieważ szybko nabijesz skille i m lvl . Może uzywac SD ( na 15 m lvl )
Hmm nie wiem czy skilli 70 w discie i 15mlvl palkiem tak szybko sie bije |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Ja radze Ci grac Master Sorcererem.
Nie będziesz się nudził ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Powiem tak : Jeżeli lubisz nudną grę to knight, jeżeli jesteś człowiekiem, który lubi grę ekstremalą to palek, a jeżeli lubisz lubisz bawić się w rozwijanie postaci to sorc/drut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Wiecie, wydaje mi się że Master Sorcerer po prostu ma klasę, sam miałem masterka no i niezłą sieczkę robiłem. Teraz mam już nową postać, ale też sorca =]. Jak byłem nim na Desert Queście(bez żadnych mapek z drogami do nagrody) nikt nie znał drogi - każdy był pierwszy raz, choć ja kiedyś dawno byłem. Poszliśmy po prostu przed siebie. Uratowałem im tyłki =] knight szedł przodem a tu nagle wylatuje z 10 zerkow - druid ucieka palek próbuje ze strzał lać, a knighta trapneły zerki(dobrze że miał uhy) ja zaczełem nawalać czym mogłem - ewave(raz poszło), SD i GFB. No i przeżyliśmy, potem druid już nie uciekał tylko nas uhał i troche tam hmm nawalał. Raz mi nawet życie uratował jak natkneliśmy się na FD. Ale zrobiliśmy tego quescika.
Dzięki tej Histori widzicie jaki sorc jest uniwersalny. Radzę wybrać master sorca!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Jezeli masz ze sobą jakiegos kolege to weź sobie Sorca albo Druta.Będziesz mu sprzedawał Uhy w zamian za blokowanie...Pozatym na nowym serverze jest potrzebna masa Uhów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życze Udanego Wyboru ![]() |
![]() |
![]() |