|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() oto moje 3 fake'i story
Pewnego dnia Maria wstała zamiarem pujścia do sklepu. ![]() Poszła na góe omijając paradę Orców.weszła na piętro to piekarza Cyca. Po kupioniu 2 kilo ciasteczek poszła kupic sobie zwierzątko. ![]() -Witaj chce kupic War Wolfa. -Witaj , War Wolf jest z cenie 100gp ,czy chcesz go kupić? -Tak -Prosze , War Wolf nalezy do ciebie. Poszłam do sklepu z bronią. -Witam chce kupić laserowy miecz -LAserowy miecz jest w cenie 100k , czy chcesz kupic laserowy miecz? -Pogieło was!? PIkuś do nogi Pikuś przyszedł -AAAAAAAAA!!!!!!!! z kąd tu grozny piesek ja sie boje , dobra masz za 1 k ten miecz -Ok -Miecz należy do ciebie , i teraz zabieraj mi tego psa Wyszłam na polane Miasta Harmonia potrenować z kumpelą. ![]() -Więc jestes gotowa Mario? -Tak Anno -Utevo res "Giant Spider" -Utevo res "Rat Walka sie zaczeła. ![]() Jej Gs walnoł Rata z ognistej kuli :| Nagle pojawiło sie jakieś niebieskie kule na potworkach. ![]() Nagle Gs zmienił sie w Gspala. Strzelił z poison arrowa rat (cave rat)strzelił z poison spear ![]() Poison sperar zkruszył poison arrow. ![]() C.D.N
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee ?O co w tym chodzi ?Beznadziejny,kobieta trzyma s-staffa,Maria jakiś kij...nie podoba m się.
3/10...prosze Cię,nie rób więcej,widziałem Twoje wcześniejsze...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Eliot of Harmonia
Profesja: Druid
Gildia: Hooligans Of Poland
Świat: Harmonia
Poziom: 52
Skille: -.-
Poziom mag.: 57
|
![]() Co to ma byc?! Jakies gowno na forum ;/
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Nie ma fabuly i jest beznadziejne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Lord Eliot of Harmonia
Profesja: Druid
Gildia: Hooligans Of Poland
Poziom: 52
Skille: -.-
Poziom mag.: 57
|
![]() Co to ma byc?! Jakies gowno na forum ;/
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Jeżeli nie umiesz robić faków to nie rób!Ulomne dziecko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od poczatku mnie irytowala... ale to taki offtop
![]() feak denny, brzydkie xywy na poczatku ich nawet nie widac okropnie wklejone texty. A ta walka... poprostu brak slow jesli chodzi o to "cos"niebieskie na pomaranczowym (?) tle. Ogolna ocena 2/10 ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Hmm..... Beznadzijny fake tylko z tym mieczem i wolfem bylo smieszne a tak reszta to do bani. Nie rub takich beznadziejnych fake bo zasmiecasz FORUM.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() !!ypud Od!!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Kurcze ... Nie mam słów żeby okreslić jakie to BADZIWNE ! kurde 1/8 osób ma nicki a reszta nie ... No coments
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Mi się zabardzo nie podoba :-/ Te zielone napiski z paskiem to nicki? huh? Nie wyglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ujdzie 5/10 ale nie rob dalej bo za glupie
![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Wiesz co...
Szkoda gadać. Ja wchodzę w fake'i z nadzieją, że oglądne sobie jakąś fajną pracę, a tu co?.. GÓWNO SPALIC IRME Z FORTERY!!! Z fortery??? O nie! Ja też gram na Forterze. Jak są tu takie nooby to fie chiba na Furore przeniosę. Ostatnio edytowany przez Sithar - 12-07-2005 o 18:46. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Wiecie? nie stresujcie jej bo się pod ziemię zapadnie... heh
Fabuła : powiedzmy 4 Wykonanie : 2 Estetyka : 0 Fabuła - nie wiem wymyśl coś porządniejszego nie jakiej laserowe miecze ( dodam żebyś nie dawała do rąk broni itd. itp) Wykonanie - Wiesz te tła, każdy mniejszy lub większy rysunek postaraj się bardziej Estretyka - no tu beznadziejnie... słowa nieortograficzne, nie trzymają się kupy... wiesz jest źle ale znowu coś możesz z tym zrobić - dostosuj się do rad i będzie ok... zrób następny na radach... jeśli ci nie wyjdzie - nie rób więcej |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Józefów k.Otwocka
![]() ![]() |
![]() Nie wiem jak wy geniusze ale ja w wieku 10 lat nie umialbym zalogowac sie do Tibii a co dopiero zrobic Fake
Dziewczyna sie stara to jest najważniejsze fabułe można by bardziej dopracować ale wykonanie jest niezłe Gratz dla Ciebie ,kiedyś powalisz ich z nóg trzymam kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 8
|
![]() Historia niema fabuły a wykonanie słabe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() Jezeli kolejne czsci maja wygldac jak te to nie rob ich wcale.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Dupa!!!!! I nic więcej nie powiem
![]()