|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Zamieszczam tutaj kilka moich prac robionych w AP 7. Nie są świetne, ale nie są też chyba złe. 1. http://img184.imageshack.us/img184/1904/wo4xo.png 2. http://img168.imageshack.us/img168/346/issan4tf.png Issan to mój nick na www.runescape.bo.pl I mam kilka pytań do ludzi którzy już sie znają na AP 7. 1Mam, ale mam następny problem mam problem z layerami (warstwami) chodzmi, mi o to że jak wybiorę następną warstwę to nie moge co do niej dodać 2Nie wiem jak dodać nowe pędzle próbowałem jak napisałeś sciągnołem np. moon brushes i wkleiłem do presents/brushes czy trzeba to w adobe photoshop only? i jak to zrobić że: 3Wchodzę tam w szczotkę klikam na opcje load brushes wybieram pędzel i nic sie nie pojawia?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() to z layerami to tak:
Bierzesz czarną farbę i wylewasz na tło... (np. layer1 ) potem dajesz w opcjach Layera danego (tego na który wylałeś) opcje - dla początkujących - Linear Dodge (potem możesz eksperymentować. Co do pędzli, sam nei wiem... mi też nie działają... wnioskuje że ci z twoich tutoriali (bo chyba tego używasz :> ? )mają inną wersje (CS2?) sam nie wiem... naprawdę. co do prac: Są proste...ale efekty nawet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Grafiki może nie najwyżych lotów, ale estetyczne i wyraźne, mogą być. Ta druga praca jest całkiem niezła.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję za skomentowanie... mam pytanie jak dodać jakiś fajny text? Jakieś obramowanie itp... bez użycia podstawowych i jak zrobić tak, aby czarno - biała moja praca byłaby jednokolorwa?