|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Poziom: 250
Skille: 110/108
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie wiem czy to prawda ale słyszałem od kolegów,że ten test serve bedzie tylko dla Tutorow,Gm'ow etc. Czy to moze byc prawda?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ostatnio chyba też tak było...?
Więc prawdopodobnie to prawda. Ale myślę, że później zostanie udostępniony też zwykłym graczom.
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ostatnim razem byl dla graczy
slyszalem ze ma byc tylko dla tutorow, counsellorow i GMow ale CIPsoft milczy wiec oficjalnego potwierdzenia nie mamy na tibia.de gdzies widzialem o tym informacje powtarzam - CIP soft milczy na ten temat jak na razie, wiec nie jest to infomacja w 100% wiarygodna
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ostatnim razem byl kilkudniowy test dla tutorow i wyzej, a potem odblokowano normalny. Wg mnie glupota byloby puscic tiquande bez testu - jak powstawalo ankrahmun wiele ludzi, zamiast sie zabijac, zwiedzialo i sprawdzalo respawny potworow. Tak mogloby byc i tym razem.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Na początku będą mogli się zalogować na test server Coust. i Tutorzy. Po pierwszych wstępnych testach (bez pvp) test server zostanie "oddany do użytku" dla zwykłych graczy z pacc (potem z facc). Kiedy będzie tego nie wie nikt i nie wierzcie w informacje "kolega gm mi powiedział, że będzie jutro".
|
![]() |