|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() Wiesz rzeczywiscie w ... zabawny zart z tym newsem
bo mnie jakos nie smieszyl ![]() Prawie przez okno wyskoczylem jak to przeczytalem ![]() Wiesz z drugiej strony to ci sie udal bo sie niezle nabralem ![]() I ze sie zabije jak nie bede mogl grac w tibie ![]() Pisalem ze kocham tibie i wogule. a teraz jeszcze sie osmieszam tutaj na tym forum ![]() ale co tam prima-aprilis ![]() ![]() ![]() naprawde ten kawal mnie z nog zwalil ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL Jaka ankieta!!! Oczywiscie ze NIE! (rotfl, jesli mam to traktowac powaznie... xD)
Jesteś uzależniony czy cuś? Może "it's time to get a life~?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli ta ankieta to nie jest żart primaaprilisowy w odwecie za kawał Gremlina to powinieneś się leczyć. Zagłosowałem na NIE, interesuje mnie kto głosował na TAK.
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() heh ofcors że nie.. a swoją drogą żart był świetny
![]() ![]() choc muszę się przyznać ze dopiero jakto drugi raz przeczytałem zrozumiałem, że to sciema ^^ ale jak ścieniać to ściemniać nie? ![]() btw widzieliście to?: 15:54 GM Excessus Secura: Important Announcement: In 30 minutes, Secura will be turned PvP. Everyoneinterested in non-PvP please move to Harmonia. Thanks! kiedy wszyscy zawalili biednego GM-a swoimi skargami (Game chat i help też toneły w obelgach pod adresem Cip-ów i GM-ów) a potem: 15:56 GM Excessus Secura: Happy 1st April ![]() hehehe
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() -.-
dostalem przez tem zart banna na 24 lata [LOL?;P] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Też byłem wkurzony ale to jak ludzie zareagowani to udowadnie że tibia to naug.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja dzis w Tibi nabieralem kumpli, ze znudzila mi sie tibia, i moga sobie wziac moje konto, a jako nr konta podawalem: Prima, a haslo: aprilis
![]() Sporo osob udalo mi sie nabrac ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Raven the templar... Jezeli dalbys sobie uciac noge za Tibie to ci szczerze wspolczuje... Mam nadzieje ze to zart
![]() ![]() LOOOOL!!!XD!!! Thats all folks!!!
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Raven the Templar
Lecz sie chłopcze, był kiedys w stanach jeden gosc co jak mu starzy odcieli gierke to sobie nadgarstki pochlastał by sie przenieść w świat Mortal Kombat. Dlatego uwazam ze mlodzi powinni sie uczyc a nie tracic czas na grach, ktore wypaczaja ich nieukształtowana psychikę.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oczywiście że nie!!!Jeżeli jesteś takim idiotą, żeby zrobić komuś(sobie) krzywde tylko poto by mieć możliwość gry, to ja radzę się leczyć.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Gdyby ta sonda opierala sie na tresci " Gdyby po domach chodzili i zbierli kase dalbys im??) << << chodzi o firme z TIBI
![]() ----------- Bractwo Valoria |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla tibii wszystko!tylko noga oczywiscie pozniej odrosnie jak to bywa w rl no nie?lool
a tak na serio to chcialbym po smierci w tibie pykac tak cala wiecznasc tylko nie myslcie ze jestem oblakany a moze jestem? sam nie wiem ale na pewno LUBIE tibie Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Buuuuu
|
![]() Oczywiscie ze bym sobie nogi nie dal uciac (jak bym niby mial urzywac myszke?).
A tak do zartu w niusach to zasluga nalezy sie calemu gronu moderatorow i 1 adminowi... niektore pomysly byly jeszcze bardziej straszliwe (np zrobienie wszystkich userow ktozy maja upomnienia moderatorami). @Solak Nie 24 tylko 21 lat.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja się kapnąłem ze to żart po kilkunastu minutach - pomyślcie "można bedzie się logować jak będzie więcej niż 850graczy" - czyli bez limitu, czyli 1000 ludu na servie....
![]() A rozwaliała mnie ranga hegemona - Miejsce na twoją reklamę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autor tego postu za możliwość gry w tibie dał sobie amputować chyba coś innego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Eee...chyba ci się tematy pojebały bo już były podobne(szukaj w niusach) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() może sie wreszcie ktos przyzna kto zaglosowal na ,,TAK"
bo wedlug sondy sa takie chore glosy :/ |
![]() |
![]() |
#19 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja bym sobie dał uciąć...
Włosa ![]() No ewentualnie jeszcze pagznokieć (końcówkę ![]() Wiecej to nie. Mój komentarz na początku wyglądał tak : KUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAaa TO NIEMOŻLIWE!!!!!!! Czy CIPY POPERDOLIŁO????? JAK NAPRAWDĘ TAK ZROBIĄ TO CHYBA ICH ZAJEBIE!!!! Potem przed danim przecyztałem co było niżej i zmieniłem swój post (pisało o prima aprilis ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() ja chcialem podziekowac wszystkim co przyczynili sie do zrobienia tego żartu, ledwo po przeczytaniu wbilem sie na tibie i za dosc spora sumke zaczelem qpowac bp SD i HMM z zamiarem zabicia wszystkiego co mi najdzie na droge
![]() ![]() ![]() ehh ze ja tesz sie daje tak latwo poniesc emocja i czytac bez zastanowienia ![]() |
![]() |
![]() |