|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Moze by zrobic takie cos jak jest w csie, tzn. Cheating - Death. Program byl by uaktualniany np. co 2 tygodnie. Bylo by to do wykrywania cheatow i jezeli bys mial cheata to nie polanczy cie z gra, albo wysyla odrazu raport do GM. Jezeli programu by nie bylo przy zalanczania gry, to tez nie polonczy ze serwerem. Co wy na ten pomysl?
![]() Ostatnio edytowany przez MaTe! - 30-07-2005 o 10:48. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nic nie zorumialem mozesz jasniej Oo
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Stworzyciele tibii, ktorym zalezy na tej grze, napewno nie toleruja cheaterow. Dlatego mogli by stworzyc program, ktory jest wymagany przy zalanczaniu gry. Byl by to swojego rodzaju Cheating - Death, jezeli nie masz programu nie zalanczasz gry. Wtedy napewno mniej ludzi by uzywalo cheaty, program by wykrywal cheaty znajdujace się na komputerze i blokowal polanczenie z serwerem, badz moglby wysylac automatyczny raport do GM. W celu uaktualninia bazy cheatow, program byl by updatowany co 2tygodnie (automatycznie).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pomysł dobry, wątpie jednak by coś takiego powstało, obciążyłoby to i tak obciążone servery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysł czystko zgapiony z Cs'a, więc podam Ci również na przykładzie Cs'a.
Pełno jest serverów, gdzie można wejść tylko Na CD. I pełno jest cheatów, które razem z CD współpracują. Tzn. CD ich nie wykyrwa, a cheat działa razem z CD. Więc w Tibi powstały by również cheaty, które ów system omijają.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ale takie cheaty maja nieliczni, wiec napewno w tibi tez by cheaterstwo dramatycznie spadlo..
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() To co Cię nie wpuszcza kiedy masz cheaty na CS , ENEMY TERRYTORY i inne gry zwie sie PUNKBUSTER , a Cheating Death to taki PB tylko inaczej nazwany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Zglaszanie propozycji rozwoju Tibii na tym forum mija sie z celem. Sugeruje udac sie z tym pomyslem na forum "Proposals" na tibia.com.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra, niech Cipsoft wprowadzi PunkBustera, i niech ma możliwość jedynie UAKTUALNIENIA RĘCZNEGO (OBOWIĄZKOWE) Wtedy 50% ludu by z gry odeszło
![]() Powód? BYLI BY ZBYT GŁUPI BY ŚCIĄGNĄĆ GO Z OFICIALNEJ STRONKI xD . |
![]() |
![]() |