|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Witam!
Niestety z powodu zbyt nadmiernego przeciążenia serwera, moje konto na lycosie zostało zablokowane... nie miałem kopii zapasowej ss'ów, a więc nie da się ich odzyskać. Ponieważ zamierzam zakończyć moją przygodę z Tibią (nie, nie z powodu nadchodzącego update'u), postanowiłem pochwalić się paroma ss'ami z mego tibijskiego życia (będą podzielone tematycznie, a nie wg. czasu wykonania). ![]() Codzienne poranne expienie w cyclopolis... i przy okazji awans ![]() ![]() Tak sobie dla zabawy zaszedłem na gs'ka i przy okazji lvl wpadł ![]() ![]() Tym razem lvlik na necro. ![]() Znowu awansik w cyclopolis ![]() ![]() No tutaj mamy już okrąglejszy lvlik... też nabity w cyclopolis ![]() ![]() Wracając z rotów postanowiłem przepić tam znalezioną kasę ![]() ![]() A oto kolejny efekt mego pijactwa ![]() ![]() Swiąteczna wersja mojego domku. ![]() Tutaj zaś wersja normalna. ![]() Kolejna wersja mojego domku. ![]() Mały huncik na bk (przez błąd blokera przyszło mi na nim blokować bk na hp i atakować). ![]() Ten sam hunt. ![]() Wątpie, aby ktokolwiek z was zgadł, ale to wciąż ten sam hunt ![]() ![]() Trochę cieplejsze klimaty, czyli hunt na dl'ach ![]() ![]() Kolejny ss z huntu na dl'ach... ![]() Patrz wyżej ![]() ![]() Dl ma już yellow hp... ![]() Smoczek ledwo już zipie i zaraz padnie ![]() ![]() Tym razem wybrałem się z kolegą na dragi. ![]() Na tym ss'ie widać już więcej akcji. ![]() Drag bliski śmierci... ![]() Inny drag, który stara się ratować życie ucieczką ![]() ![]() Znowu odwiedziłem górkę z gs'em ![]() ![]() Tym razem gs hunt na pohu. ![]() Kontynuacja gs hunta... ![]() Kolejny gs do odstrzału. ![]() Ten sam pan po krótkiej chwili. ![]() Tutaj nasz znajomy zakończył swoją pogoń za mną. ![]() No i mamy kolejnego gs'ka ![]() ![]() Czas pobiegać z nowym znajomym. ![]() Pocisk z hmm jeszcze nie doleciał a już widać dmg... ciekawe ![]() ![]() W tym miejscu gs trochę się wkurzył i przyśpieszył. ![]() Nie chciał zwolnić, mimo iż go ostrzegałem... ![]() A to się może skończyć wypadkiem (po prawej ode mnie widać ofiary ów wypadków). ![]() Ten jednak był uparty i ciągle zasuwał jak szalony, aż do momentu w którym zakończyłem jego żywot ![]() ![]() Loot z necro huntu z kumplem (3h). ![]() Kolejny loocik z kolejnego necro huntu (4h). ![]() Jeszcze inny loocik z jeszcze bardziej innego necro huntu (3h). ![]() Chyba jednak samotne wyprawy są najlepsze (2h) ![]() ![]() Tutaj zabrałem kolegów z gildii do vamp hella (chyba tak to się zwie... nie pamiętam zresztą ![]() ![]() Kolejne zdjątko z tej wyprawy. ![]() Dosłownie 10 sekund po zrobieniu tego ss'a padł mi net ![]() ![]() Na szczęście jak widać udało mi się przeżyc (podziękowania dla kumpli ![]() ![]() Luruję im vampy (za tym jednym idą 3 inne ![]() ![]() Ss zrobiony na sylwestra. ![]() Nudziło mi się ![]() ![]() Kolejne "arcydzieło" stworzone z nudów. ![]() Drag i dragon lord solo. ![]() I kto tu jest czarną owcą? ![]() ![]() Za tą ścianą jest basilisk. ![]() Nagroda za jego zabicie. ![]() Tłoczno tam nieco. ![]() Tym razem wybrałem się na bright sword quest. ![]() Szczęśliwe zakończenie ![]() ![]() Cmentarzysko smoków. ![]() Postanowiliśmy pomodlić się za biedne dusze tych gadów. ![]() Wyspa draconia ![]() A skąd się na niej wzięły roty? ![]() Nagroda za "zwiedzanie" draconii ;]. ![]() Tym razem ss robiony na rookstayerze. Jest to najtrudniejszy quest na rooku - Goblin Hell. ![]() Nagroda za necro quest (pomieszczenie z nim wyczyściłem solo, używając ue - szkoda, że nie zrobiłem ss ![]() Przewiduję możliwe przyszłe komentarze, więc coś wyjaśnię: tak chodzę na roty na takim lvl, aczkolwiek wcale tu nie expię (znaczy expa zdobywam, ale to nie jest miejsce, gdzie nabijam lvl). Chodzi mi jedynie o zrobienie skilli (zawsze marzyłem o legendarnych 30/30), a przy okazji zebraniu trochę łatwej gotóweczki (która zazwyczaj idzie na manasy). Mam nadzieję, że sski się podobały ![]() Pozdrawiam Rothes
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-08-2005 o 14:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() nic dodac nic ując, niezle ss, mam nadzieje ze jeszcze kiedys dorzucisz cos od siebie.
fajnie by bylo gdyby kazdy temat tak wygladal
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() SS są spok(są advy,hunty,looty) więc nic dodać nic ująć.
MoRe PLXOR |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Fajne zdjecia, tylko ze jak umieszczasz komentarz do zdjecia rób to na górze a nie na dole
![]()
Ostatnio edytowany przez Y@hu^^ - 01-08-2005 o 08:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Chciałbym podziękować wszystkim za miłe słowa
![]() Cytuj:
Chociaż ogólnie teraz to i tak to już nie ważne.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Bardzo ładne screeny... ^^ mam nadzieje że jeszcze powrócisz do tibii !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Aff nie rozumiem cie ja bym takiej postaci nie zostawil
![]() Screeny bardzo ladne z wszystkiego po troche ![]() |
![]() |