|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Witam!
mam Knighta 43 lvl, skille 76/75 eq dsm, rh, d-lance, f-axe, vamp shield, k-legi, bohy. Pytanie czy dam rade na mint. ( zrobiłem własnie postmana i mam zarobić troche kaski ![]() Jeśli dam rade to tarcza + f-axe or d-lance? z góry dzieki odrazu mowie szukałem, nie znalazłem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Czy dasz rade? Dasz, ale na tym lvl za duzo niezarobisz. Wez duzo uh ( na wszelki wypadek) i pare gfb (tez na wszelki wypadek) i manasy. Gwarantuje ze wyjdziesz na + ale ile zarobisz to ci niestety niepowiem ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Berzerktoo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidons
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 82/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam
Ja tam latałem trochę później, ale jestem pewien, że dasz rade.. mi wystarczyło kilka uh, w sumie tylko po to, żeby posadzić magów w bezpiecznym miejscu jak np. wieżyczki na głównej bramie. Lepiej mi wychodziło z f-axe i tarczą, nie wiem jak innych ale mi, uzbrojonemu w lance, guardy nieźle dawały się we znaki ![]() Wyjdziesz dużo na + ale sprzedaż ~50k oz nieposegregowanego lootu to katorga ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Z takimi skillami i EQ nie powinieneś miec większego problemu.
Pamiętaj jednak że potwory czasami respią się tam bardzo gęsto, więc uważaj żeby nie wejśc np. w jakąś grupę mino guardów.
![]() |