|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Moze gdzieś w ghostladzie,na bh chodze tylko na darashie[pacc]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() A wczoraj po Thais cyce latały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Po Thais latają cyce dość często a obok Venore GSy bo lurują. A mnie chodzi o miejsce gdzie można na respa poczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() za mostem dwarfów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() wiem że za mostem , i przed mostem też ale mo chodzi obok Carlin a nie obok Kazz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A mi sie wydaje ze qmpel cie wkrecal, bo ni *uja nie moge sobie skojarzyc gdzie beholder moze byc kolo kaz....no chyba ze chodzi mu o Molts, ale to kolo northport jest
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Heh mój kolega nawet w ab widział stone golema jak kogoś gonił wszedł do depo(gosciu)i stone golem przezucil sie na mojego kolege
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Pewnie kumpel sie pomylil i np:
-BH byl zlurowany-ale skad to ja pojecia nie mam ![]() -Byl to czyis summon-o ile sie da, ja sie w tym slabo orientuje ![]() -Zabawy CIPow...Pewnie widzial jakiegos na test servie ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() A gdzie jest beho kolo North portu?? ?(
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Też jestem ciekawy gdzie?
widze że Seksik to stały klient forum lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Fallen Angel
|
![]() Beholdera w carlin nie widziałem.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() Heh a wiec to co mówią wasi kumpel to wszystko jest prawda poniewaz ja wiem gdzie jest ten beholder i gdzie sa stone golemy i to jest bardzo blisko carline
A wiec tak wsytarczy miec 30 lvl i mozecie isc bic i beholdery i stone golemy i kupe innego badziewia przykladowo moge podac GS'y, Dragon Lordy , Zielone Smoczki ,Orc Leedery ,Mumie itd moge wymieniac i wymieniac. Miejsce to znajduje sie na północ od carlin wystaczy wejsc do dziury na 1 poziomie kilka wilków na 2 mase troli a na 3 poziomie mamy juz "Maze Of Lost Soul" heh nie polecam tego zwiedzac nikomu kto ma 30 lvl i niewie co i jak bo prawdopodnie skonczy tak jak ja czyli na spotkani z Dragon Lordem .Labirynt ten jest zagmatwany tak ze jak polazisz chile to ciezko z niego wyjsc a do tego co chwile jakies Orc bezerkery spotykasz ale jesli masz ambicje to mozesz to sobie odkryc i tam mozna ladnie wxpic ja tam osobiscie expilem od 35 do 45 lvl teraz poprostu ejst tam troche nudno jak dla mnie a to juz inna sprawa chodzi tylko o to ze sa tam beholdery a jeden przy samym wejsciu na mols |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() a moze wkleji ktos mapke z tym bh???
![]() Kiedys moim knightem wiedzialem gdzie to jest, ale potem zaczalem bic bh kolo venory i sie zapomnialo:\ plx o szybka odp. (me n00b plx ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko wiem że beholder jest koło kaza.
Nic więcej nie wiem ?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() LOL ale tu offtopicow nawaliło ... ten pan sie pyta o bh a nie o lurowanie etc .... :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Ja chodziłem w tej jaskini jak miałem 14 lv i teraz wiem tylko ze jest tam duzo rotow , amazonki na pól-zach, troli w cholere, wilki, ale nie mam pojęcia gdzie jest zejscie na niższy poziom. Całą mape mam odkrytą ,w tamtym miejscu, chyba zebym cos przegapił, jak ktoś z trimery wie gdzie to jest chętnie zaglądne!!
![]() |
![]() |