|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() cześć, mam pytanie odnośnie strzał.
Jak robić strały, bolty i wszystkie ich odmiany? Mam kumpla palla i niewiemy jak to się robi. Szukałem na forum i nie widze rozwiązania. Proszę po pomoc. edit:dzięki za pomoć, teraz będzie latwiej. Pozdrówko |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() strzaly sie robi tak jak runy wypowiadasz formule ale do reki nie muszis nic wstawiac ale potem to juz wiekszosc kupuje strzaly bo w porownaniu od runow sa duzo tansze
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Musisz kupić czary w swojej gildi ale pamiętaj że jeśli masz FACC to będziesz mógł robić tylko strzały.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Mając FACC można robić palkiem
zwykłe strzały - 2mlvl trujące - 5mlvl - dużo osób mówi że nie opłaca ich się robić ponieważ trucizna prawie nic nie daje ( nie wiem jak jest, nie byłem palkiem ) wybuchające (explosive) - 10mlvl - ich siła zależy od MLVLu (czyli dobre dla magów i druidów chociaż nie mogą ich tworzyć) Bolty i Power Bolty sa dostepne dla PACC |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() odnosnie rodzajow:
pall moze robic arrows, poison arrows, explosive arrows i bolty zwykle i power (czary trzeba kupic) robienie strzal przydaje sie na nizszych poziomach, potem juz bedziesz je kupowal
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |