![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Rookstayer
Imię: Antek Del'Paladyn
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...
|
![]() Siema
MOzecie mi pomóc?? Mam mały problem z tibia sprite editor. Otuż chciałem przerobic fire sworda na gs'a. I mi sie udało ale zalogowałem sie i działało, tylko żę moja postac była nieweidzialna i mialem nie widzialne eq arma i legi. Mogl by mi ktos pomóc albo dac jakąs nowsza wersje... PLZ mozecie mi szybko pomuc?
Tecnho rox ^^ Tibia rox ;] Tiesto rox ![]() Dj rox ;/ Chce i musze słuchać muzy NiE wAżNe GdZiE nIe WaŻnE jAk MuZy SłUcHaM oD lAt ;] pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez sk8ate - 03-08-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Rookstayer
Imię: Antek Del'Paladyn
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...
|
![]() To możesz dokładniej powiedzieć o co chodzi?? A co mam wpisac w szukaj? lOl. Jak wszyscy wiedzą to mogą mi pomóc i innym też by sie przydało (napewno)
Tecnho rox ^^ Tibia rox ;] Tiesto rox ![]() Dj rox ;/ Chce i musze słuchać muzy NiE wAżNe GdZiE nIe WaŻnE jAk MuZy SłUcHaM oD lAt ;] pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez sk8ate - 03-08-2005 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Heh, wszyscy wiedzą o co chodzi, ale gdybyś klikał na ten ładny przycisk "szukaj" też byś wiedział i zakładanie nowego topicu byłoby zbędne.
|
![]() |
![]() |