|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
![]() |
![]() chialbym zalozyc nowe konto na forum, ale nie moge sie wylogowac z tego bo mi wyskakuje
Usunięto pliki cookies. Wróć do strony, którą oglądałeś poprzednio Idź na forum Jeśli mimo wszystko nie będziesz wylogowany, może to oznaczać, że twoja przeglądarka z jakiegoś powodu nie usunęła jednak cookies. W takim przypadku musisz zrobić to samodzielnie. co mam zrobic? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Usunąć "ciasteczka" samodzielnie??
W windows XP znajdziesz je w lokalizacji C:\Documents and Settings\<Administrator>\Cookies <Administrator> - twoj login w windows XP
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 03-08-2005 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
![]() |
![]() mam windows 2000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
C:\Documents and Settings\nazwa_konta_uzytkownika\Cookies
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() o ile pamiętam, cookiesy są robione w 3 lub więcej kopiach (windows), więc usuwanie akurat tych jednych dużo nie da...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ja miałem problemy na 98 SE z tym... też nie chciało wylogować...(po banie xD mojego starego konta, Avager'a Niebieskiego), musiałem usunąć Cookies i dać restarta (bez restarta dalej sie nei wyglogowywało i mi sie nowe cookie tworzyły ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Możesz także w wyszukiwarce kliknąć na narzędzia, opcje, usuń pliki cookie!
![]() Ostatnio edytowany przez Ner'Zhul - 04-08-2005 o 09:07. Powód: błąd ortograficzny |
![]() |