|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miechu Warrior
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jestem druid. 13lv, 14 mlv. Zastanawiam sie, gdzie expowac. Slyszalem, ze na Fibuli jest super exp (jak dla mnie:-))). No wiec ide na Fibule, schodze do podziemi i sie dowiaduje, ze trzeba miec klucz... NIECH MI KTOS POWIE, GDZIE I ZA ILE MOGE KUPIC KLUCZ NA FIBULE!!!
Fan Of Legia Warszawa, Calmera
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A jesli nie masz klucza...no coz...slyszalem ze trzeba pokonac DLa/DLe zeby wyjsc
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Re up: Bzdura, trzeba mieć klucz żeby tam sie dostać, miałem domek na fibuli i często tam expowalem więc wiem.
Jeśli chcesz kupić klucz to: Idziesz do żebraka na południu wyspy ( 800 gp masz w plecaku) i mówisz hi, help, yes, yes, yes, bye i już jest. Do Fibula Dungeon wchodzisz przez studnie w centurm wioski. Jak nabijesz jeszcze ze 3 lvl'e to możesz spokojnie bić ds'y z hmm, troche dużo ich zejdzie ale dasz rade. I pamieaj żeby nie zapuszczać sie narazie w okolice lewego-górnego rogu w pomieszczeniu z rotami, tam są ds'y. Żeby dostać sie do Dl'i trzeba mieć 50 lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Widziałem jak muj qmpel kupował klucz od jakiegoś żebraka(NPC) co sie szwendał blisko tunelu.