|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 187
![]() |
![]() Cześć, mam pytanie, mój (-------) brat ciągle truje żebym sie spytał czy można stworzyć np. postać druida na Emperze, i postać maga tez na emperze, i teraz wysyłać sobie SD z maga do druida, czy to jest legalne czy nie??
PS. sory że nie korzystałem z opcji wyszukaj ale nie wiedzialem jak to nazwać.. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... chyba tak , bo jakby nie było to by zablokowali możliwość tworzenia 2 postaci na 1 świecie ; nielegalny jest np. MC , jakby robił np. UHy i w tym samym czasie SDeki ...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Możesz mieć dwie postacie na jednym świecie, jeśli to będą dwa oddzielne konta tibii. Możesz jednocześnei grać na obu, jeśli będziesz używał multikilenta - co jest wbrew zasadom tibii. Decyduj...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale nie, ja nie chcem uzywac multiklijetów tylko, jeden dzien druidem dugi magiem, ale maga tylko do tego zeby wysłać SD do druida bo szkoda kasy ...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... nie lepiej wysyłać UHy do maga , bo łatwiej robić UHy niż SD i mag ma wiecęj czarów spontanicznych (nie soul point żernych)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie ze mozna....twoj brat moze zrobic jeszcze knighta i druidem knightowi uhy wysylac a druidowi sdki od sorka i to na 1 koncie ^^
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() my mamy osobne kąta, i każdy z nas ma druida, teraz ja robie maga, a brat paladyna. dzieki za odpowiedzi i oczywiście życzę wyskich skilli
![]() ![]() |
![]() |