Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Jak Ci mineły wakacje?
Super 25 34.72%
Normalnie 29 40.28%
Fatalnie 14 19.44%
Wolno 4 5.56%
Głosujących: 72. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-08-2005, 19:40   #1
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny Szkoła...-refleksje chessterra

Napewno większy procent z nas 1 września zaczyna szkołe...Nowi o przygody i doświadczenia z wakacji...

Wakacje to dla mnie przedewszystkim luz i zero zoobowiązań. Dla większości jest to najfajniejsza pora roku...Ale koniec dnia dziecka...Napewnoe nie którzy z was kończą podstawówkę(albo zaczynają)gimnazjum, liceum, studia, technika itp. Ja idę do 2 klasy gimnazjum. Większości nam nie chcę się iśc do szkoły lecz...Mi w tym roku siebardzo chce. Wakacje szybko mineło ibył nudne mimo wyjazdów...Zawaliłem pierwszą klasę. Według mnie miałem złą średnią3,05. Wiem ,że jełśi chce w przyszłości lepiej żyć to musze teraz zapierd***ć z nauką. Musze poprawić się. Niestety koniec wakacyjnego luzu i lata( choć te lato było bardzo słabe).

Spędziłem wakacje w górach (sudetach) i w czechach. ALe jednak najwięcej siedziałem na komputerze. Zawsze kiedy się nudziłem to jak nie byłem an podwórku to włanczałem PC i na forum.tibia.pl. Było wiele sytuacji które mnie:rozbawiły (śmieszne nobki) wkurzyły (głupie nobki) i zamusiły do myślenia (refleksje i twórzczości).

Dla wielu z was wątek nie ma sensu. Kogo obchodza refleksje Chessterra!?

W wątku opisujcie swoje wakacje i swoje refleksje. Ja oceniam swoje wakacje OK(jakie by niebyły zawsze będą OK). Zapraszam serdzecznie do pisania opinii.

Zrobię małą sonde w której spytam o wasze wakacje...

@down
Konkretnie?

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 31-08-2005 o 19:50.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-08-2005, 19:49   #2

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Wakacje minely calkiem fajnie......
U mnie wygladalo to tak ze tydzien zabawy i tydzien nudy (jackass, turnieje w noge, dyskoteki, wyjazdy).
Nie narzekam za bardzo i mysle ze nie stracilem tych wakacji jednak zawsze pozostaje niedosyt....

P.S. Nie przesadzasz z tymi ankietami?
stary 31-08-2005, 19:51   #3
dap-galothij
Użytkownik Forum

dap-galothij's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

dap-galothij ma numer GG 1502311
Domyślny

Mi wakacje minęły tak sobie. W gruncie rzeczy, to ostatnie dwa tygodnie, to było oczekiwanie na szkołę A przez całe wakacje czekałem tylko na to, żeby się pospotykać ze znajomymi

W gruncie rzeczy, to mi by pasowało, żeby wakacje były co 2 miesiące 2 tygodnie. Przez cał rok. Tylko bym na obóz jeździł, bo to zawsze najlepsza część wakacji. Albo aktywny wypoczynek na rowerach.
A ja kompa nie miałem przez miesiąc
dap-galothij jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 20:18   #4
*Nitro* PL
Użytkownik Forum

*Nitro* PL's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
*Nitro* PL ma numer GG 7978600
Domyślny

Mi wakacje mineły normalnie jak co roku, nie pojechałem nigdzie czyli siedziałem w domu przed tv albo kompem chyba że jak ktoś był to coś gdzieś się robiło

Siddhart - My Dice
*Nitro* PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 20:22   #5
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

dla mnie w tych wakacjach stal sie przelom : PRZESTALEM NARESCIE GRAC W TIBIE stalo sie to 3 dni przed 1 wrzesnia jakos stracilem chec do grania w ta gre i sie ciesze z tego.

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 20:24   #6
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Ja oceniam swoje wakacje na "super". Często "bezalkoholowo" imprezowałem ze znajomymi, zacząłem chodzić ze swoją dziewczyną i z nią też spędzałem sporo czasu, mam o wiele lepszy "skill" w graniu w kosza niż kiedykolwiek i zbytnio się w sumie nie nudziłem... Oczywiście nie zawsze tak było, że none-stop coś się działo ale jednak nie było źle to był chyba moje najlepsze wakacje mimo że ostatni tydzień mam przewalony... Nabawiłem się zapalenia stawów i zdycham przy komputerze... Nie mogę spać po nocach i skręca mnie z bólu, teraz kiedy piszę tego posta czuję jak wykręca mi kości w stawach kolanowych, nadgarstkach, barku, krzyżu i lewym kciuku Ból co prawda nie do wytrzymania ale dzięki pewnym osobom łatwiej znosić mi to wszystko i dzięki tym osobm te wakacje stały się moimi najlepszymi wakacjami w moim całym zasranym życiu Cóż... Jutro bedzie trzeba się doczłapać z przyjaciółmi do szkoły i pójść (albo i nie pójść) na apel Ogólnie jest y0 i w ogóle bazowo więc nie ma się czym martwić! "Don't worry - be happy!" ^^
stary 31-08-2005, 20:27   #7
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
dla mnie w tych wakacjach stal sie przelom : PRZESTALEM NARESCIE GRAC W TIBIE stalo sie to 3 dni przed 1 wrzesnia jakos stracilem chec do grania w ta gre i sie ciesze z tego.
Ja też skończyłem z grą. I TO JEST BARDZO DOBRY KROK.

@Glamri~

No. Dziewczyna, spotkania itp to jest podstawa w wakacjach

@Belveder

Z życia trzeba czerpać jak najwięcej...Życie ma się tlyko jedno

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 31-08-2005 o 20:56.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 20:38   #8
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Wakacje minęł fantastycznie (Project A.I. plax).
Za to powrót do szkoły szykuje się fatalnie: najgorsza nauczycielka w szkole - postrach poszła na emeryturę, uczy tylko 8h tygodniowo i to oczywiście między innymi NAS. 3 debili miało odejść z naszej klasy, odszedł tylko jeden -.-'

Na prawdę będzie mi brakowało tych wspólnych wypadów na deptak, tego dałnienia w mieście... Projectu A.I.
Dopadł mnie podły nastrój, ktoś musiałby mieć niezły talent żeby mnie z niego wyciągnąć...

Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 31-08-2005 o 21:05.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 20:52   #9
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Zeszloroczne wakacje przegralem w d2 i zaluje. Obecne (jeszcze ~~) wakacje spedzalem raczej aktywnie i jestem zadowolony. Codzienne wypady na pingla, potem kosza. Imprezki i ogniska z qmplami daly mi do zrozumienia, ze zycie to nie tylko komputer + obowiazki w szkole. Zaczynam postrzegac swiat naprawde kolorowo

Nie gram w tibie juz okolo pol roku i choc czasem mnie zkreca, zeby pograc, mowie NIE! - czego zycze i Wam ( gracza )...
stary 31-08-2005, 21:00   #10
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Wakacje heh... w sumie to minely calkiem niezle jak co roku wyjazd do Slawy nad jezioro na kilka dni, tylko ze sama dzieciarnia byla i nie bylo z kim popic ;P noo a podczas gry w siatke sobie kciuk zlamalem i mnie do teraz napierdziela jak nim ruszam ale co tam a plywanie w nocy w jeziorze rox xD hmm reszta wakacji to jednodniowe wyjazdy nad jezioro prawie codziennie, wyjazdy rowerem, itd... w sumie nie bylo zle, ale moglo byc lepiej zobaczymy co za rok bedzie ;P

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 21:03   #11
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Wiem ,że jełśi chce w przyszłości lepiej żyć to musze teraz zapierd***ć z nauką. Musze poprawić się.
Co to za roznica? Teraz rynek pracy jest tak po***any, że mozesz miec wyksztalcenie godne jakiegos magistra, a bedziesz na*******al na budowie, bo nie bedziesz mogl pracy znalezc.

Wakacje to dla mnie nuda. Chociaż 1,5 miecha siedziałem u babci, dopiero po miesiacu dostalem Neostrade. Wiec miesiac od kompa troszke mnie rozluznil, lezalem sobie czesto na trawce w ogrodku, zrywalem owoce itp. itd.

Chodzilo sie na baseny, odwiedzialem tez kilka miast (Bialystok, Torun, Poznan, Krakow). A teraz, w przeddzien rozpoczecia budy, a raczej pojscia na apel jestem juz w rodzinnym Knurowie zajadajac mirabelki
stary 31-08-2005, 21:04   #12
Iron
Użytkownik Forum

Iron's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 2

Iron ma numer GG 1080629
Domyślny

No szkoda że od jutra wracamy do szarej rzeczywistosci no ale to kiedys musialo się stac, prędzej czy pozniej teraz.Mozemy tylko wymieniac się miedzy sobą wrazeniamy z wakacji i planowac przyszłoroczne wakacje.

Iron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 21:07   #13
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Ech, nawet nie wiecie jak melodia Scorpions - Still Loving You (melodia nie text) pasuje do podłego nastroju?
Pocieszam się jednym, te ostatnie 10 miesięcy dość szybko minęły...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos

Chodzilo sie na baseny,
U nas basen w wakacje jest... ZAMKNIĘTY. Chyba ktoś tam żyje wg Praw Murphy'ego...
A przeczytałem przez te wakacje 6 tom Potter'a, doprawdy piękna książka (loool) i taka inna, bardziej dorosła i pokazująca problemy niż inne Pottery.

Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 31-08-2005 o 21:10.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 21:09   #14
Poeta
Użytkownik Forum

Poeta's Avatar

Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
Poeta ma numer GG 1272225
Domyślny

Nie no te wakacje byly chyba najlepsze ;p A.I i cos jeszcze xD (nie to co myslisz goog ;p) tylko mnie doluje jeden fakt .... JUTRO ZNOWU DO BUDY !
stary 31-08-2005, 21:16   #15
Slagolash
Użytkownik Forum

Slagolash's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn

Świat: Saphira
Slagolash ma numer GG 3177912
Domyślny

Ja tam nie załuję...to były moje najlepsze wakacje w zyciu...dzięki wyjazdom, projektowi a.i. , dzięki wypadom na miasto z qmplami...będę to długo wspominał.
Jeśli chodzi o szkołę, to od tego roku postanowiłem otwarcie mieć ją w głębokim powazaniu, totalnie olewać. Nie tyle olewać lekcje i sprawdziany, bo to nie byłoby mądre. Chodzi o olewanie wrednych ludzi, którzy za wszelką cenę starają się komuś zaleźć za skórę, dopiec, zgnoić-mówię zarówno o uczniach jak i nauczycielach. Jezeli cos bedzie mi przeszkadzało, to po prostu powiem: "Pieprzę to, to nie jest wazne". Takie podejście (tak mi się wydaje ) pozwoli mi przetrwać te 10 miesięcy.
Slagolash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 21:30   #16
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

Jedno co mam do powiedzenia tym co płaczą że 1 września do szkoły, nie przejmójcie sie bo już niedługo WAKACJE!! chodzicie tylko do 30 czerwca więc nie ma sie czym prejmować to już niedługo. JA w tym roku matura wiec kończe szkołe w kwietniu a matury w maju a to tuż tuż.
ps. wakacje były zarąbiste niczego nie żałuje wypoczołem i mam to głeboko że od jutra szkoła

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 22:08   #17
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

wakacje normalne.troche imprez troche dworku,troche siedzenia przy kompieale wiecie za 10miechów znowu wakacje;ddd
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 22:09   #18
Herhor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem

Domyślny

Wakacje jak zawsze były zbyt krótkie, ale mimo wszystko jakoś fajnie tak wrócić do szkoły. Za tydzień pewnie będe inaczej mówił, ale co tam .

Podsumowując wakacje dla mnie były OK!
Herhor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 22:27   #19
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Lokacja: ZNIENACKA!

Stan: Niegrający
Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

Były dobre, ale zdecydowanie za wolno mi zleciały. Nudno się robi, kiedy całe wakacje w domu spędzasz, a wszystkie ziomstwo z RLa w cholerę polezie.

Na szczęście jutro zaczyna się szkoła - tak, jestem ***nięty - i nareszcie będzie się coś dziać. Może przestanę tak w WoW maniaczyć ;]
stary 31-08-2005, 22:31   #20
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Wakacje minęły bardzo miło. Pierwszy wypad na Woodstock, kilka koncertów dodatkowych, za***ista ekipa i milutkie grille.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania