|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Hmm długo myśłem na tym i wreście mam dla was radio...Wystarczy dostepne do internetu i winamp..
oK zaczynamy odpalasz winampa i wciskasz ctrl +l i wpisujesz w oknie rudykot.pl:8000 i enter i sluchasz do woli...Jest to bardzo dobre w czasie gry w tibii czasami są wywiady jak coś to spoko....Mam nadzieję że się wam to sposoba mi tak.... ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie , a co w tym radiu zapuszczasz? (jakie gatunki muzy?) , jak mi sie spodoba to moze wbije
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() To radio należy do serwisu tibia.xx.pl, czasem można usłszeć dedykacje odemnie
![]() ![]() Muzyka to przeważnie techno i HH + jak mocno poprosimy, to metal ![]() Można prosić o dowolne kawałki (będąc na IRCu), dostarczać mp3, lub w sytuacjach wyjątkowych moge dać plik m3u ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() hehe zapraszamy wszystkich do sluchania tego radia naprawde sie bardzo staramy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() O jeszecz pytanko od której godzienie się zaczyna to radio????
w dni roboczei w sobote i niedzielę podajcie bo już che sluchać a nic narzzie nie ma .. ![]()
![]() |
#6 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Radio w sumie fajne i muzyka jest dobrej jakosci, ale nistety nie puszaczaja tam muzyki ktorej ja slucham(rock,punk rock)
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() radio zaczyna nadawanie kiedy wstanie jakis dj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Qrcze jak się to włącza? daje jak pisaliście. Odpalam winampa naciskam ctrl+l wpisuje rudykot.pl:8000 i tam gdzie sa zazwyczaj piosenki pisze [connecting] http://rudykot.pl:8000 a po 1 sekundzie pisze [ICY 401 service unavailable] http://rudykot.pl:8000 . I tak ciągle. PLZ powedzcie mi co mam zrobić bo naprawde chce sobie posłuchać tego radia.
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Radio nie podoba mi się... dlaczego? CIĄGLE HH I TECHNO. Ten typ moozy wychodzi mi już uszami. Wszędzie "Jak Zapomnieć" i "Sandstorm"... nie ma to jak dobry rock, punk rock, metal i h-metal. Czy powstanie kiedykolwiek prywatne radio z nieokreślonym typem muzyki?!
MAAAAMOOOOOO!!! ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Fadyjko full wypas
![]() Tylko mi ping skacze i zaczyna lagowac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |