![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Mam pytanko. Jezeli jestem sorcem to co lepiej trenowac dostance fightning czy club fightning? Ostatnio zamiast uzywac c-mace waczylem spearami a w depie mam kusze z mino archera... Zdaje mi sie, ze w walce na dystans szybciej expowalem....
P.S. Jak dodac avatar i podpis?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() LoL
Sorcem jak nabijesz 15 distance(niemówie ze niemozna) to jest cool, a poza tym sorc atakuje runkami i potrzebuje wiecej defa. A co do awatara i podpisu to przewin na gore ekranu wybierz profil i tam masz all. WYBIERZ CLUBA!!!(jak niezrozumiales ![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Co do broni to dla sorca/druidka to raczej club. a avatarki i podpisy ustawia sie w profilu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() I to i to jest dobre, na początek opłaca się cluba dopuki nie wzrośnie ci mlv. a potem można kupować brust arrows(bo stego co wiem to ich siła zależy od mlv.), strzały troche ważą, a w clubach jest jedna bardzo lekka broń z dobrym atakiem ale kiepskim def. (skull staf)
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Ja bym polecał jednak cluba, na dystans sorc jest słaby zresztą nadrabia magią.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() jak juz polecacie bron to dla sorca jest lepszy sword...fakt jest droższy , ale za to ma więcej defa.. a jak ktoś powiedział sorcer potrzebuje defa bo bedzie uzywal run (jak juz bedzie mial dory mlv i lv) wiec najlepszym dla sorca jest sword. A co do dystansowej broni to hmmm nigdy nir probowalem..moze i sie oplaca... bo nie dostajesz z blliska..ale jak juz trafisz na potworka strzelajacego to ciezko Cie widze.. i Twoje wyprawy nie beda trwaly dluzej niz 1,5 godiny bo zabraknie strzal, bboltow a sam sobie nie zrobisz..wiec chyba lepiej lazic z bronia..a do burst arows nie potrzebny jest distance skill i tak zawsze trafisz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Tyle że burst arrows są strasznie drogie. Zresztą sorcerer potrzebuje tarczy. A co do swordów, to są dla sorca za ciężkie. Lepsze są cluby (a w szczególności skull staf, który waży 17 oz.)
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() 1. co do cluba to nie byłbym taki pewien.
2. swordy wcale nie są ciężkie. 3. Dla porównanie. Skull staff-36/12-17 oz. Fire sword-35/20-23 oz. Bright sword-36/30-29 oz. Ja tych dwóch swordów ciężkimi bym nie nazwał. co prawda są droższe ale za to są dużo lepsze. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Distance dla soca nie jest opłacalny jeśli już wytrenowałeś club to trenuj dalej ale jak nie to trenuj swordy lub axy.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Żeby sorciem distancem... Gratuluje pomysłu. Idz z kuszą na smoczka to cię w 5 sek rozwoli. Widać lubisz napis: "you are dead".Sorc Używa clubow lub swordow.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Dlatego sie pytam.....:/
P.S. Gdzie kupic burst arrows?? Mozna strzelac nimi z kuszy?? |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Nie można nimi strzelać z kuszy bo to strzały, można nimi strzelać z łuku. Kupisz je od graczy lub znajdziesz w smoczkach
![]()
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorce peirw cluby druidzi tak samo , dobry lvl dobry mag lvl burst arrow
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() No, więc tak:
- Według mnie najlepiej isc sorcem w swordy, ale to tylko moje zdanie i każdy moze mieć właną opinie. - A jeżeli mamy do wyboru dista i cluby to raczej cluby. Sorc nie może robić strzał i dlatego często może zdażyć się sytuacja kiedy nie mamy strzał. Pozostają wiec speary które ponieważ są ciężkie, zajmują dużo capa, którego sorce nie mają za dużo. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Stary ale zes wycedzil z tym distansem
![]() ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Jak tylko zacząłem grać sorcem dałem mu miecz i wszyscy wmawiają mi że to błąd (ale ja swoje wiem). Cluby to głupia, przestarzała zasada (jak stereotyp że polacy to złodzieje<to się niestety sprawdza>) jakoś jade ze swordami i świetnie mi idzie (wszyscy narzekacie na brak cap u sorcow i druidow. Co wy chcecie za tria robic i żwir wozić????? na co wam tyle capa, ja wożę sie w c armor, k legsach, d shieldzie, f swordzie, warrior helmie, szaliku, i cichobiegach firmy szelest (leather boots)i capa mi starcza jeszcze na line, lopate, maczete i troche syfu z potworków). Smoki klepie równo a mam tylko 23 lvl i 27mlvl.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() SorC i DisT to jak ogień i woda .. niemieszają sie ze soba używaj skull staff (club)
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() ZDECYDOWANIE CLUB!!!!!
w clubach sorc/druid szybciej awansuje niz w swordach, a poza tym swordy sa cholrenie(sorki) drogie. cluby sa ciezkie, ale dobre. ja mam starego dobrego d-hammera i chodze zadowolony, mimo ze moglem miec FSa..... distance odpada!!!!!!!! no i tyle 8) |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
1.Sorc awansuej tak samo szybko(a raczej wolno ![]() 2.To , ze skull stuff ma malo def NIC nei znaczy, bo jesli mamy bron jednoreczna i tarcze to do obrony bierze sie wspolczynniki przedmiotu z wyzszym defence 3.Jak bedziesz cwiczyl dista to bedzie to bardzo neioplacalne, strzaly i bolty duzo waza a nie uda ci sie wytrenowac dista do takiego poziomu zeby warto byl osie meczyc. 4.Bron to sprawa drugorzedna, wazne zebys spokojnie zabijal rooty, na mocniejsze stwory i tak bedziesz uzywal runow. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Z tego co wiem Sorc i Druid najlepiej wali z Cluba...
Dist dla sorca niebardzo chyba ze masz namysli walenie z Burst arrows to wtedy ewentualnie cos tam mozesz najebac do 20 .... wiecej to HC |
![]() |