|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ktos wie cos wiecej o tym bossie ? Np. ile ma hp ile expa sie za niego dostaje ? Ja slyszalem ze jest bardzo zadki tak jak Yeti .
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() kazdy boss jest rzadki :|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() To że trudno go spotkać to prawda. Spawnuje się na PoHu kiedy mu sie tylko podoba...
W dziale filmy jest temat "Nowe Bossy Tibii", tam masz film z Old Widow i innymi bossami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Slimak'de ziom
Profesja: Knight
Gildia: Ee... no... nie mam
Świat: Guardia rOx ;)
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Taa o ty ze jest bardzo niebezpieczni to wiedza wszyscy
![]() ![]() Przez tego bossa wiekszosc palkow ine expi na pohu ![]() ile expa czy hp lub loot to w przyszlym czasie bedzie juz bardzo wiadome a teraz to niektorzy plotki opowiadali na trade na celescie ze wypadaja z niego Demon legsy -.- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() offtopic: Taa i wypadają G helmety od 10-200 -.-na moim servie eż tak gadają;/
Old widow jest bardzo trudnym bossem widziałem filmik z nim .Przywołuje GS'y i loot mi sie zdaje taki jak z zwykłego gs'a chyba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Z tego co wiem to,że z tych Bossów wypada taki sam loot co ze zwykłych potworków...
Jednak...Niedawno dowiedziałem się,iż ktoś na Antice wylootował z Boss'a Elder Beholderów (Evil Eye) bardzo rzadką broń jaką jest Crystal Mace. Może to tylko plotka jednak to niemożliwe,aby z tak silnych potworów wypadały tak pospolite rzeczy a nie rary. |
![]() |
![]() |