![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite Knight Forester
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 33
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() QS na forum Tibia.pl jest zabroniony
![]() A co do Fallout-a....przypomnij sobie co ten npc potrzebowal....bylo to cos z paliwem i bateria....no i oczywiscie kasa.....sprawdz zadania w pip-u....no i idz szukac....pomocne to bydle jest ![]() Powodzenia w poszukiwaniach
HAIL SAMERA Ostatnio edytowany przez Elte Knight Forester - 07-08-2005 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() offtopic: Ten wóz to 'Highwayman', ktorego reklamę widzimy w intrze do F1. Tam kosztuje bodajże 199999,95$ A wzorowany był na Cadillacu Eldorado 1959.
Bedziesz potrzebował części z Klamath i z Gecko. Ponadto wóz mozna jeszcze ulepszyć m'in w New Reno. A jesli nie masz opcji zakupu wozu, to albo: - podpakuj inteligencje albo: - podpakuj inteligencje ( ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Khan - 07-08-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() jezeli masz wersje bez patcha (like me
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja nie mam patcha "Coś z Klamath ma", inteligencja na 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Nie ma takiej opcji dialogowej "kup samochod". Musisz pokazac mu tea zecz z GECKO a potem jak masz jeszcze 750gp to rowniez ta rzecz z klamath.
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Z innej beczki... Czt w Norze DEN, opłaca sie zostać łąwcą niewolnikó, jaęsli tak morzna sporo zarobić forsy, ale traci sie sulika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() Ja wybiłem łowców i uwolniłem niewolników, a kasę miałem z ich uzbrojenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ludzie nie będą mieli do Ciebie szacunku. Np. klecha z tego c***-wie-jak-mu-było miasta (tego gdzie bogacze mieszkają ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zostaniesz Łowcą Niewolników, stracisz reputacje u wszystkich NPC. m'in' nie bedziesz mogł zwerbować Marcusa - Supermutanta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Omg .... Wracając do tematu, to ci nie pomogę bo grałem w to 5 lat temu i nie wiele pamiętam. Ale ten błąd popraw i to szybko ;P
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Royal Drizt - 08-08-2005 o 10:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Q..a, nie mam patcha, mam te 2000 $, a do k...y jasnej nie moge kupić. WWHHYY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS>jestem ćpunem od JETU, jak sie tego pozbyć??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() minie po miesiacu. polecam zajrzec do 13 schronu ,tam wszystko jest opisane
Link 13 schron
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol? Uzaleznienie od Jetu nigdy nie mija.. Bedziesz miał pogrążone statsy do osranej śmierci
![]() No dobra - mozna kupic antidotum na jeta, ale jest tylko kilka egzemplarzy w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gówno prawda za przeproszeniem, czekam w PiP boy- u 2 mieś. i nic ciągle ćpun. PS>down gdzie moge kupić te odtrutke/???/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm.. Jak pracujesz dla odpowiedniej rodzinki w New Reno, to z czasem spotkasz jednego gówniarza - Myron'a. On potrafo robić jet i odtrutkę, a także stimpaki i inne takie gowna.
Odtrutkę dostaniesz tez czasem na statku w San Francisco. Z wszystkich innych uzależnień wychodzisz po upływie kilku dni (tydzień, miesiąc - różnie) Wyjątkiem jest jeszcze napromieniowanie, które (chyba) się wżera i zamiast maleć się powiększa.. /Wiem że na siur sie nie regeneruje../ Jak masz więcej pytań o Fallouta - wal śmiało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Odtrutke od Jeta moze tez zrobic doktorek z Vault 8 w Vault City, ale ja ten quest mam pieronsko zabugowany. Ale moze zrobic, co prawda mi sie udalo zrobic raz
![]() Co do auta-musisz mu powiedziec: -z patchem 'Smithy, mam tu taka rzecz z Gecko...' i zacznie ci nawijac, az bedzie opcja ze chcesz kupic. -bez patcha, to co wyzej lub 'Smithy, mam tu taka rzecz z Klamath' i jak zacznie ci nawijac, to znow to samo. Jesli nie ma opcji, to znaczy ze musisz zdobyc ta rzecz z Gecko. SPOILERMozna ja dostac od Skeetera, ktory chce w zamian Super Tool Kit, ktory ma Valerie w Vault City i da ci go jesli jej dasz klucz francuski(wrench-jest w bramach miasta, musisz dzieciakowi oddac jego misia i sluchac gadek, potem przeszukac kamienie nad nim) i zestaw narzedziowy(te kombinierki, jest ich pelno).koniec spoilera. Zalecam wgranie patcha, inaczej samochodzik co chwile znika... Mi np. zniknal zaraz po zakupie, gdy wybralem sie do drugiej czesci Den i wrocilem. Wiec lepiej wgraj patcha. I zwracaj uwage na estetyke i gramatyke postow... bo sie czytac nie da...
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Czesc z Gecko - fuel cell controller, czesc z klamath - fuel cell regulator (nie jest niezbedny).
Odradzam gildie lowcow niewolnikow - stracisz Sulika (albo Cie zaatakuje), Marcusa i beda Cie atakowali Rangersi (na przyklad w NCR). @znikajacy samochod Zawsze jednak zostaje bagaznik i jest w kazdym miescie ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Khan-niby tak, ale jak ci zniknie na poczatku gry to raczej nie bedziesz lecial przez caly teren do San Fran, nie? A Cafe of Broken Dreams nie kazdemu sie 'odkrywa'(przeszedlem F2 jakies 3 lub 4 razy, raz nawet z luckiem 10 eksplorowalem specjalnie kazdy kwadracik, i nie mialem ani razu
![]() Akurat przy aucie to mi nawet nie chodzi tak bardzo o bagaznik, ale o szybsze pokonywanie pustyni ![]() ![]()