|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
![]() |
![]() Mam propozycje do moderatorów. Wnioskując z jednego tematu na temat cen przedmiotów, runów etc. chialbym abyście założyli dział ceny przedmiotów na różnych światach. Ja moge coś takiego zrobić tylko wyraźcie zgodę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ano jeden temat w handel nie wystarcza? A pomysł był już przerabiany, niestety na dłuższą mete by się nie sprawdzil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ale większości ludzi "mlodych" by się przydał chodzi mi o taką skromną tabelkę na głównej stronie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() @Wasuli
Ceny nie są cały czas takie same, więc co jakiś czas trzeba by te ceny zmieniac, co jest pracochłonne i wymaga jakichś informatorów. Poza tym światów jest już 22. Jest temat w dziale Handel, i to chyba wystarczy, bo gracze wezmą sprawę w swoje ręce. Może by tak, Moderatorzy, dać ten temat w Handlu jako "Ważne"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ale ja się chciałem tym zając a poza tym wiadomo chyba że na nowych światach ceny będą raczej podobne (firesword 80k lol) więc mniej pracy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Albo nie cena, tylko popyt(czy jak to się zwie)
czyli jak bardzo jest poszukiwany i "rozchwytywany" dany przedmiot, a jaki możesz wyżucić bo nikt nie chce ;p. Wystarczy zrobić sonde, albo z własnego doświadczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Do czegoś takiego pewnie potrzebne by były 23 ponieważ są 22 światy i jeszcze jedna osoba przewodnicząca.Po zatym zależy na jakiego człowieka natrafisz czasami można kupić dużo taniej np.fire axe kosztuje około 25k ja kupiłem za 15k
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |