|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Raczej nie am takich przeliczników
Ale z tego co wiem najlepiej skaczą skille jak: - atak- musisz bloodować wroga (krew) - obrona- musisz mieć tarcze oczywiście ![]() Najwięcej przyjmuejsz tylko 2 iosny an ture (o shielda) wiecej się nie opłąca. POza tym był już takie tematy, ale xzamiast dawać ci linki powiem tutaj- następnym razem uzyj opcji szukaj ![]() Aha jeszcze jedno- na 12 levelu miaj te 40/35 Tabele są różne co do lv/skill, aledo tego esjt już inny teemat ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
![]() tyle to wiem tylko mi chodzi o tą ilość ciosów którą musze zadać i dostać na następny lvl w skillach?
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() No wiesz... nikt nie liczy dokładnie ciosów, jakie się zadaje. Raczej liczy się to w minutach/godzinach/dobach... Orientacyjny czas zdobycia skila znajdziesz tutaj na 4 stronie. To samo troszkę inaczej zorganizowane znajdziesz tutaj i poszukaj sobie, albo od razu link tutaj