|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
To zalezy od Ciebie
![]() Może któryś z nowych? A osobiście polecam Amere ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
Ja jestem z Trimery...
ale tu nie gra dużo osób z tego forum :/
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja jestem z Trimery. Nie choc tu bo jest tu duzo PK!! a pozatym straszne tloki. Po to robia nowe serwery zeby na nich robic postacie nowe. Wiec zrob tam!
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Ja gram na Amera i mi sie podoba poniewaz jest malo Polakow ale prawie wszyscy sie znaja przynajmniej z widzenia i wogole podoba mi sie tam atmosfera... Jak chcesz grac tam gdzie gra duzo Polakow no to Hiberna badz Lunara...
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
|
ja osobiscie przeszedlem przez 4 swiaty.. trimera duzo pk..i spore lagi, rubera malo pk i duze lagi , nova malo gralem
nic nie zaobserwoawlem (tylkko 11 lv) no oi obecnie hiberna. Na hibernie zdazaja sie mas kicki ale za to prawie ciagle nie ma laga..jednak swiat jest juz przepelniony przez tych glupich mc :/ moge sie zalozyc ze gdyby byla blokada na numer ip to na swiatach gralo by max 500 osob :/ . Polecam hiberne... no ale w sumie tu diuzo ludzi zaczyna nowe zycie..a na starszych serwerach pewnie sie troche przezadzilo...zreszta co sie miejsce zwolni to mc je zapelnia wszedzie wiec...wybieraj na chybil trafil ale nie bierz serwera amerykanskiego..fakt do 15 mozna sie wbic bez wiekszych problemow..ale te ciagle lagi..no chyba ze masz neostrade albo napraqwde dobre lacz e.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
|
Real Funiko UŻYJ opcji szukaj! dzisiaj załozyłem taki sam temat to po co drugi??
co do tematu to nie wiem bo sam zaczynam grać ja wybrałem amere w 1 h nabiłem 6 lvl
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
polecam hiberne
duzo polaków ktorzy sa kolezenscy jak gralem na amerze zaden high lvl nie gadal ze mnom (mialem 21 lvl ) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
Nova.. Nova... Nova...
![]() Na Novej jest fajnie jezeli z nikim nie zadzierasz to zyjesz spokojnie ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
|
ja juz UMIEM grac