![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Łaziłem sobie po nowych terenach i natknelem sie na Hydry (chyba najsilniejeszy potwor w update 2005) Postanowiłem to skamerowac:
![]() ![]() ![]() ![]() oto link http://targud.5gigs.com/Tibia/hydry.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Całkiem całkiem plz więcej filmików
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() z tego co widzialem przy skillu 70 mozna je spokojnie bloczyc , zauważylem tez ze trzeba je na skos brac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak by ktos nie zauwazyl to one sa jak Dl'e tylko ze Hydry z poison wala i spowalniaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mi się bardzo podobają hydry , bardzo dobrze zrobione, zanim je zobaczysz wala z ( wybuch trucizny? na dużym obszarze ) i jeśli nie chczesz z nimi walczyć zdążysz z łatwością ucieć a pozatym niezły loocik i dużo xp'a
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mnie ten update coraz bardziej zadziwia... Hydry fajnie wyglądają, ale dla mnie są ciut przy silne. A zresztą, i tak nie mam PACC'a więc moge co najwyrzej oglądać filmiki o Hydro-Huntach (Hydro - Nie chodzi o wodę tylko o Hydry xD)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() prosze o pomoc, poniewaz wszyscy mowia ze sie odtawrza przez normalna TibiCam taka jak na 7.41 a ja nie moge wyskakuje mi jakis error przy wlaczaniu listy i prosze mi nie mowic ze TibiCam stara dziala pod nowa wersje Tibii(7.5) bo u mnie tak eni jest wyskakuje error zanim pokaze sie lsita filmow:/
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() To mamy ten sam problem ;{
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki ze mi pokazaliscie jak silne sa szkoda ze niema jak do nih dojsc i trhe kiepsko sie filmik skonczyl ale ogulem jest spox
|
![]() |
![]() |